tirsdag 14. februar 2017

Gravid negativ test

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie.

Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Larsen ved Mamastork forteller at det kan være mulighet for graviditet, selv når testen ikke er positiv.


Man kan være gravid selv om graviditetstesten er negativ. Sv: Negativ test , men gravid likevel. Skal gje deg eit rå eg ville blitt like mykje som deg å fått, vente med å teste.


Vent og test igjen, vent og test igjen. Det er ganske sjelden at man ikke får positiv test når man er gravid , men det er mulig.

Jeg vet om ei som mistenkte graviditet men bare fikk masse negative tester, og slo seg til ro med at det bare var for mye sjokolade. Vi prøver absolutt ikke å bli gravide akkurat nå, men det har seg sånn at jeg ikke har hatt menstruasjon siden november. Til og begynne med tenkte jeg at det bare var siden jeg ammer, da test var negativ , men nå begynner jeg å bli litt bekymret for at noe kanskje er galt da den hersens tanta ikke kommer.


Noen her som har opplevd å være gravid selv om testen er negativ og man fortsatt har mens? Har hatt en del symptomer, kroppstemperaturen går opp og ned døgnet rundt, og min samboer mente han kunne kjenne noe som rørte seg. Svar: Gravid selvom testen er negativ ? Jeg synes du skal kontakten din egen læge, og få en tid hurtigst muligt. Jeg forstår ikke helt på dit brev om du ønsker at få barn nu, eller ikke. Når en gravid har såkalt rhesus negativ blodtype, er sjansen stor (prosent) for at hun vil bære på et foster med rhesus positiv blodtype.


I slike tilfeller kan mor danne antistoffer mot fosterets blod. Dette kan medføre blodmangel og skadelig opphopning av slaggstoffer hos fosteret. I pakningsvedlegget står det forklart hvordan man skal avlese disse strekene. Dersom du er gravid kan graviditetstester som Clearblue Digital test med ukeindikator vise hvor mange uker det har gått siden unnfangelsen.


Sv: overtid og negativ test Hei jenter, idag har jeg vært i sverige, handlet gravidtest, følte lissom at herregud hvorfor handle gravid test jeg er jo ikke gravid uannsett, følte jeg når jeg sto der, men handlet. Hei, jeg håper noen her kan hjelpe meg litt. Jeg har de siste dagene kjent på mange symptomer på graviditet.


Har ikm på søndag og fikk i dag masse nye el tester fra billige tester i posten, strips, tok en sånn el test nå. Vil det si at det ikke gikk denne mnd heller? Ikke antydning til strek.

Hvilke erfaringer har dere? Du har tatt graviditetstest, og flere enn én, mer enn dager etter forventet menstruasjon, dvs mer enn dager etter eggløsningen (potensiell befruktning) og skulle vanligvis være trygg på at du ikke er gravid , men det betinger at du vet omtrentlig, pluss minus en dag eller to, når eggløsningen din er (dager før forventet mens). Jeg testet negativt på to tester to uker etter uteblitt mens, men kjente på kroppen at jeg var gravid likevel.


Ventet to uker til, og tok en ny test. Da var den også negativ , men streken gikk motsatt vei enn på bilde av negativ på esken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg