onsdag 1. februar 2017

Laks kokosmelk oppskrift

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg.

La våre oppskrifter inspirere deg! Dette er en kremet og herlig krydret hverdagsrett, som en gang for alle motbeviser myten om at fiskeretter er vanskelig. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Laks i red curry og kokosmelk.


Ingen behøver lenger servere laksen ihjelkokt eller stekt til den er knusktørr. Til det finnes det altfor mange spennende, og ikke minst lettlagete oppskrifter som tar vare på den gode laksesmaken. Se alle lakseoppskiftene i Apéritifs kokebok her Laksen smaker aller best om den serveres med en lett rå kjerne.


Den sterke curry pasten blir passe dempet av den litt søtlige kokosmelken, en smaksbombe av de store.

Kok opp tilsett finhakket vårløk, limeblad uten stilker og lakseterninger og la trekke i 2-min til laksen er gjennomkokt. Dryss over rikelig med finhakket koriander og server med jasminris. Tips: Kokosmelk kan erstattes med matfløte, red curry paste med karri og limeblad med revet skall fra sitron eller lime. Her er en oppskrift på laks med kokosmelk. Stekt laks er raskt å lage og lett å like.


Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør. Litt ekstra soyasaus ved siden av er også godt. Ovnsbakt laks med grønnsaker i currysaus er så godt at til og med de som er lei av laks vil elske det! Denne retten er superlett å lage, forteller matblogger og kostholdsveileder Ida Nyborg.


Nyborg står bak bloggen All den rare maten, og ble plutselig veldig lei en dag hun og kjæresten skulle spise laks til middag. Ha i kokosmelk og chilipaste og kok opp suppen på nytt. Finhakket koriander og vårløk tilsettes i suppen like før servering.


Her finner du oppskrifter av SALMA laks til alle anledninger, og gode tips til tilberedningsmåter. Tilsett kokosmelk , og miks suppen glatt igjen. Server gjerne suppen med varmrøkt laks , en skje yoghurt og knekkebrød. Smak til med salt, pepper og ev.


Oppskrift på laks med currypaste og kokosmelk.

Bland sammen kokosmelk , soyasaus og karripasta. Hell blandingen over formen. Del laksefiletene i fire biter (hvis du vil) og plasser fiskebitene i formen sammen med saus og grønnsaker.


Bakes i ovnen i cirka minutter, til laksen er gjennomstekt og grønnsakene myke. Denne ovnsbakte laksen serveres gjerne med tilbehør som ris. Som tilbehør kan du servere ris eller det du måtte ønske. Idag har eg en nydelig thaisuppe med laks å dele med dokke #128578; Thaisuppa er superenkel å lage, og laks passa utmerket som topping.


Kvardagen er i gang og middagane skal på bordet etter en lang dag på jobb. Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande. Tørk laksen med kjøkkenpapir og plasser på et bakepapir.


Lukk bakepapiret godt sammen til en pakke. Legg vårløk og paprika over. Rist karripulveret i en tørr stekepanne på middels varme. Småkok sausen i ca.


Server laks og grønnsaker med ris og kokossaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg