onsdag 15. februar 2017

Tt kort hedmark

Super bilferie i Hedmark med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Stort utvalg av Kort. Alle varer på lager! Personlige invitasjoner og kunngjøringer som du kan dele den store nyheten. Hedmark Trafikk og Opplandstrafikk ble slått sammen til Innlandstrafikk fra 1. Transporttjenesten for forflytningshemmede ( TT ) skal samordnes. TT -kortordningen retter seg mot personer med nedsatt funksjonsevne og på forflytningshemmende som ikke kan bruke ordinær kollektivtransport eller eget kjøretøy.


Det er kommunen eller fylkeskommunen som er ansvarlig for ordningen og som fastsetter kriteriene for hvem som kan få TT - kort. TT -kortet er personlig og kan bare brukes av innehaveren. Ordningen er en fylkeskommunal transportstøtteordning. Kort beskrivelse : Transportordningen for forflytningshemmede er et tilbud til den gruppe funksjonshemmede som trenger transport fra dør til dør.


Det relevante kriterium er søkerens manglende evne til å bruke kollektive transportmidler. INFORMASJON FOR DEG SOM HAR TT - KORT. Den nye TT -forskriften er vedlagt under.


Legeerklæring, på fastsatt skjema, anses som søknad om TT - kort. Søkna med eventuell påskrift fra primærhelsetjenesten i hjemkommunen, sendes fra hjemkommunen til den fylkeskommunale TT -nemnda. Hedmark fylkeskommune legger til grunn at intensjonen med ordningen er at personer med betydelige forflytningshemminger skal kunne få et særskilt transporttilbud. TT - kort (tilrettelagt transport for forflytningshemmede) organiseres av Hedmark trafikk. Når du er godkjent som TT -bruker vil du få et elektronisk TT - kort.


Innlandet fylke På grunn av Regionreformen er det i en periode fra 01. Resten av turkostnaden blir trekt av tt -kortet. Dersom kortet ikkje virker kan du bestille nytt tt - kort. Du er seks år eller eldre.


Barn under seks år kan innvilges reiserett til spesialbarnehage eller avlastning med TT. Du må sende portrettfoto som tydelig viser ansiktet ditt. Dette er ikke et krav for å søke, men et krav for å få tilsendt TT - kort. Ved fritidsreiser til Akershus uten vedtak med blått kort , varierer prisen ut i fra hvor du skal.


Kontakt kjørekontoret for å få opplyst hva reisen vil koste. Søknad om TT - kort består av fastsatt skjema hvor en del fylles ut av søker og en del fylles ut av lege. Søknad sendes til den fylkeskommunale TT -nemnda.


Det gjelder ikke for reiser som er dekket av NAV som f. TT - kort og i hvilket omfang brukerne får reise, varierer betydelig mellom fylkene. Taxisentralen Brumunddal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg