mandag 20. februar 2017

Blå fisk norge

Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.

MSC Norge - Blå fisk. MSC-merket betyr at sjømaten kommer fra en bærekraftig fiskebestan at fiskemetodene har minimal negativ miljøpåvirkning på sårbare habitater og at den totale. Restaurant Den Blå Fisk i Henningsvær er kjent for lokale delikatesser fra havet, som nytes til utsikten av livet i havna. Den siste tiden har det vært skrevet og sagt mye om turistfisket i Norge.


Hyppige rapporter om forsøk på smugling av fisk ut av landet har satt sinnene i kok. Mange fiskere mener at nok er nok, og krever at regjeringen må forby utenlandske turister å ta med seg fisk hjem. Første gang jeg ser en slik fisk , men den var flott-linksiden.


Den virker nesten eksotisk med sin sterkt orange farge og de blå strimlene som nesten går over til lilla….

Norge er rikt på naturressurser, og vi har en lang tradisjon for å forvalte disse ressursene i et langsiktig perspektiv til det beste for samfunnet. Dette har lagt grunnlaget for verdiskaping fra de blå næringene. Havnæringene utgjør i dag en betydelig andel av norsk økonomi, og havet er en viktig næringsvei for mange kystsamfunn. Fiskeri er en stor industri i Norge.


I tillegg kommer et meget omfattende fiskeoppdrett, der hovedmengden er laks. Arten finnes i det østlige Atlanterhavet fra Senegal, Azorene og Madeira nordover til Nord- Norge. Både på vest og østsiden av Storbritannia og rundt Island. I Middelhavet og Svartehavet.


Den trives best på hardbunn fra - 2m dyp. Om sommeren finner man den gjerne helt oppe i fjæra. Regjeringen vil satse videre på de havnæringene hvor vi allerede er sterke, og samtidig stimulere til forskning, innovasjon og teknologiutvikling for å få frem nye næringer og sikre Norge posisjon som en av verdens ledende havnasjoner, heter det i en pressemelding fra Nærings- og fiskeridepartementet. Dette er mulig under forutsetning av at næringen løser bærekraftutfordringene og leverer lokale ringvirkninger, samtidig som myndighetene legger forholdene til rette gjennom et hensiktsmessig lov- og regelverk, et fornuftig skatteregime og internasjonal markedsadgang. Om ekstraskatt på havbruksnæringen ikke interesserer deg, er du advart på forhånd.


Da må du gjerne scrolle deg ned til neste blå -sak. Oppdretterne er i harnisk. Forslaget om å innføre prosent særskatt på matfiskoppdrett av laks og ørret, får ledelsen i Sjømat Norge og Sjømatbedriftene til å se rødt.


Enten du har skaffet deg vårt flotte bursdagsspill fiskedammen, eller du gjør en annen vri, så er disse fiskene perfekte til bursdagslekene for barna!

Når de fisker etter godteposer er det artig å innimellom få en ordentlig fisk på kroken! Blå fisk Blå fisk har såkalt MSC-merking, som står for Marine Stewardship Council (MSC). Dagbladet har skrevet om noen av de MSC-sertifiserte fiskemottakene allerede: Hos Andenes Fiskemottak fant Arbeidstilsynet timelønn ned mot kroner i timen og opp til timers arbeidsdager da de besøkte mottaket.


I dag er det World Tuna Day! Tunfisken har vært en god del omdiskutert i media, blant annet fordi den mange steder er overfisket. Heldigvis finnes det.


Nå skal det fiskes tunfisk utenfor Norge For første gang på tre tiår åpnes det for norsk fiske etter verdens mest verdifulle fisk. Vi lever i troen p at fisk solgt i Norge er norsk, sunn og brekraftig. Med det lille ovale bl MSC-merket en stilisert fisk og MSCs fulle navn 25. I Oslo og andre norske byer kunne en forundret befolkning.


Tyske troppene p norsk jor men fisk og andre norske matvarer ble. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Vi er verdens nest største eksportør av fisk og sjømat.


Dessuten har vi en leverandørindustri som er helt i verdensklasse. Sjømat har lavt miljømessig fotavtrykk og er klimavennlig mat. Likevel kan miljøavtrykket bli enda lavere, blant annet ved å sørge for at maten som produseres utnyttes på beste måte.


Midt på Brygga i Lofotens største og mest aktive fiskevær, blant trauste rorbuer og fiskemottak ligger Henningsvær Bryggehotel. Hotellet ble bygget med respekt for sine omgivelser. Safety Stop er en enkel og effektiv måte å beskytte saltvanns- og ferskvannsakvariefiskene mot alvorlige uønskede sykdomsutbrudd forårsaket av ytre parasitter, bakterie og soppinfeksjoner. Ny fisk er ofte kilden til smittsomme sykdommer som kan utslette et helt akvarium.


Normal tid i Norge er derimot 1-måneder. For detaljer, se fakta-ark med generell informasjon om spyfluer. Alle de blå spyfluene utgjør en trussel mot matvarer som lagres ubeskyttet. Hvis sjansen byr seg, vil de umiddelbart legge egg på kjøtt eller fisk.


Eggene klekkes meget raskt, og i noen tilfeller umiddelbart etter egglegging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg