fredag 17. februar 2017

Abra havn kristiansand

Tilbu anmeldelser og sammenligning av priser på TripAdvisor! Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Opplev det beste i verden. Du tror det ikke før du ser det!


Det er ikke noe problem å komme seg opp av køya når Den Sorte Dame seiler inn og du vekkes av Kaptein Sabeltann sine menn – og kvinner!

Kristiansand og vurdert til av på TripAdvisor. Abra Havn is a pirate town based hotel where you can spend the night. Velkommen til Abra Havn - Kaptein Sabeltanns sjørøverhotell Eng: Welcome to Abra Havn - the pirate. I Abra Havn kan du arrangere kurs og konferanse i en ekte sjørøverlandsby. NB: Filmet med MOBIL!


Det er bygd som en landsby med 1enheter (leiligheter) med totalt 7sengeplasser. Leilighetene har navn som Kaptein Sabeltanns suite, Langemanns hus, Skalkens rottesmug og også helt vanlige pirathus. Dette moderne lavprishotellet ligger i en rolig del av byen og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med flatskjerm-TV.

VELKOMMENTIL SJØRØVERHOTELLETABRAHAVN Kom som en landkrabbe - dra som en sjørøver! Abra Havn er en landsby bestående av 1leiligheter med ett til tre soverom og godt med boltreplass for både store og små. Her kan du teste ut sklia i dødningsskallen, ta sjørøvertesten vår og bli en ekte sjørøver, eller slapp av i Sjørøverkroa Den Sorte Mann. LEILIGHETSTYPER Herkanduvelgeåboi. Når broen går opp i Abra Havn er det bare å gjøre seg klar for å ta imot sjørøverne og Den Sorte Dame.


Akkurat nå gir vi bort en overnatting i høstferien. Hver kveld i 18-tiden kommer sjørøverne tilbake til Abra Havn for å hilse på små og store gjester. Da er det også ulike aktiviteter. Barna kan delta på fortellerstun prøve seg på ildprøveplassen med tautrekking og klatring eller gå på skattejakt. Mottoet vårt i Abra Havn er: Kom som landkrabbe, dra som sjørøver, sier Munkelien.


Parken er åpen hver dag hele året. Dyreparken er Norges største familieattraksjon, med ca. Den yngste ble flydd med luftambulansen til sykehus, men skal være ved bevissthet. Aquí puedes encontrar más información sobre Abra Havn , incluyendo el horario de apertura, la dirección y más.


En vaskeekte sjørøverskute, kanonkuler og kruttsalver, og sjørøvere som spaserer i gatene. There are different houses for the different characters in the Captain Sabeltann adventures. Abra Havn can host meetings for persons and will gladly help you with evening events.

Vi har hatt tre utrolige fine dager i parken. Abra Havn er en eventyrby fuld af spænding og underholdning. Beste ferieturen på. Dette er det verste som kan skje, og alle ansatte i parken tar det tungt. I Abra havn har vi 1boenheter, og når det er fullbooket er det 7–8personer som bor og overnatter her samtidig.


Korzystając z interaktywnej mapy serwisu TripAdvisor, poznaj lokalizację oraz okoliczne restauracje i atrakcje. Porównuj ceny i przeglądaj najlepsze oferty dotyczące pobytu. Abra Havn : Abra Havn - Kaptein Sabeltann - See 6traveller reviews, 3candid photos, and great deals for Abra Havn at TripAdvisor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg