mandag 13. februar 2017

Førstegangs graviditet

Gravide med førstegangs eller gjentatte utbrudd med herpesinfeksjon i underlivet, herpes genitalis, i de siste fem ukene før fødsel, løper betydelig risiko for å smitte barnet. Herpes og graviditet : Nyfødte kan smittes ved fødselen gjennom slimhinner i fødselskanalen dersom moren har utbrudd ved fødselen. Alt om graviditeten.


Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravi om hvordan det er å være gravi om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen. Førstegangs graviditet.

Hei Jeg er år gammel. Nå er jeg klar for å bli gravid. Jeg har ikke prøvd å bli gravid tidligere så vekta i seg selv har ikke hindret meg. Men jeg er livredd for å komme opp på et sifret tall under og etter graviditet. Så da har jeg tenkt å slanke bort run.


Det er godt nok min fjerde graviditet , men mange tanker flyver gennem hovedet på en. Denne side er kun for medlemmer.

I Norge er det vanlig er at den gravides lege eller jordmor ved førstegangs. Vanskelige følelser og pinlige spørsmål. Vil ikke anbefale dette til førstegangs gravide. CMV er årsak til ca. Hei, Jeg er en gravid dame på år.


Har fått påvist GBS i urinen i uke 14. Legen min sa at jeg måtte slutte med en gang, da han skulle finne en ny type. Ble satt på Furantoin, og kulen kom tilbake på tunga etter fem dager.


Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid. Noen andre i samme båt? Fikk se babyen sist uke og det var fantastisk! Siden jeg er såpass voksen og 1. Tok en vanlig test på fredag som viste positiv og en ukesindikator på lørdag som viser 2-uker.


Vi er utrolig spente, men kjenner at jeg gruer meg ganske my. Dog slet ikke ofte og heller ikke hver dag. Det kom først i uge 2 tror jeg.

Og nu mærker jeg rigeligt. Der er gang i guldklumpen derinde. Graviditet , fødsel og barseltid i Norge. Også tillykke til dig! Puha jeg frygter at kvalmen kommer snart.


Nyder det så længe den ikke er her. Vi har her til aften skulle ordne nogen ting i vores garage som vi er ved at renovere og jeg kunne pludselig mærke sådan en stikken i maven eller i min æggestok formoder jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg