tirsdag 21. februar 2017

Mensen mens gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene.


Mensen mens gravid

Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. For å svare på dette spørsmålet, er det første du bør vite at man ikke kan få mensen mens man er gravid. Men i løpet av første trimester blør noen kvinner på samme måte som menstruasjon. Når mensen ikke kommer.


Romundstad forklarer at det kan være helt naturlige årsaker til at mensen uteblir. Av den grunn er det viktig å få en oversikt over eventuelle årsaker. Er det graviditet skjer det mange endringer i kroppen knyttet til dette. En av disse er uteblitt mens , sier hun. Nei faktisk ikke, men hun er veldig høy og kraftig, så det kan jo godt være det hadde synes bedre hvis hun hadde vært mindre.


Hun fornektet nok også det faktum at hun kunne være gravid , spesielt siden hun fikk mensen som normalt, og avskrev den bittelille bulen på magen som en bilring. Hvis mensen ikke kommer til tiden kan det bety at du har blitt gravid , men det trenger ikke å være grunnen. Noen ganger skjer det uten at det er noen spesiell grunn. Prat med foreldrene dine, helsesykepleier eller lege om mensen blir borte i lengre tid. I snitt har damer mensen i rundt år av livet.


Men visste du at det er mange som ikke kan skylde. I utgangspunktet er det ikke særlig stor sannsynlighet for å bli gravid under mensen. Dattern min var mnd og da var tiden inne for p piller enn å hoppe av i svingen.


Mensen mens gravid

Mange gravide bekymrer seg for dette, men småblødninger er også veldig vanlig. De kommer gjerne fra slimhinnene, som på grunn av økt blodvolum i kroppen har lettere for å blø under svangerskapet, forklarer jordmor Kopperud. Men hvis du opplever takvise, sterke smerter og kraftige blødninger skal du kontakte lege, sier hun. Om du er gravid eller ikke, kan du finne ut ved å bruke en svangerskapstest av urin.


Den får du kjøpt på apoteket. Hvis du er gravid og ønsker abort, må du gå til lege så fort som mulig. Ellers må du bestille time til svangerskapskontroll på helsestasjonen eller hos legen, men det haster ikke før du er cirka tre måneder på vei.


Noen her som har opplevd å ha mensen som vanlig? Eller litt mindre enn før, mens dere har vært gravide ? Jeg er så småkvalm, uggen. Sånn vondt jeg kun har hatt ganger før. Mensen kommer nesten alltid dager etter eggløsning.


Så hvis det er uker siden eggløsning vil testen være positiv om man er gravid. Egget kan jo selvsagt være befruktet, men ikke feste seg i livmorveggen slik at man blir gravid. YEYE:) Hos de aller fleste kommer mensen med til dagers mellomrom, men av og til kan mensen utebli. Hvis du har en regelmessig syklus har du vanligvis ikke eggløsning før dager etter den siste dagen av mensen. Men bortsett fra å overvåke hvilken retning det ser ut til å gå i, er det lite å gjøre.


Mensen mens gravid

Kommer det til å gå bra? Det er jo dette alle gravide ønsker svar på. Svaret er ikke alltid så enkelt å gi, og avhenger naturlig nok også av når i svangerskapet blødninger skjer, og hvor mye blod det er snakk om. Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide.


Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg