torsdag 31. mars 2016

Intens kløe i underlivet

Kløe i underlivet er plagsomt. Ikke bare på grunn av kløen, men ofte fordi den griper inn i det intime samlivet. Pruritus vulvae er den latinske medisinske betegnelsen for kløe i området rundt kvinnens kjønnsorganer.


Det kan være et symptom på sykdommer som infeksjoner, allergier eller hudlidelser. Noen årsaker til kløen er enkle å behandle, mens andre vil være plaget av kløen i lengre tid. Vi skal se på noen av de vanligste årsakene som legen din gjerne vurderer på kontoret. Når man snakker om underlivet snakker man egentlig om to ganske ulike deler med forskjellig biologi, nemlig de ytre og de indre kjønnsorganer.


SVAR: Hei Det kan godt være at du har sopp i underlivet. Det gir ofte hvit klumpete utflod og kan være mye mer utflod. Noen blir også rød og hoven i underlivet. Har intens kløe i underlivet , er det sopp? I det siste har jeg slitt med intens kløe i underlivet , er det sopp?


Plages med intens kløe i underlivet. Jeg har hatt en intens og irriterende kløe i underlivet de siste månedene. Det er ikke alltid det er så mye som skal til for å få bukt med problemet med kløe i underlivet. Her er det samlet en del enkle kjerringråd mot kløe der nede.


Les mer om kløe i underlivet. Som hjelp mot kløe i underlivet er ofte det enkle det beste. I to-tre uker har jeg hatt en intens kløe nedentil, har blitt testet for klam og tatt en soppkur men ser ikke endring.


For en ukes tid fikk jeg et utslett i lysken og på skambenet, legen trodde det var en infeksjon, og ba meg prøve pyrisept og en sårsalve, utslettet ble borte, men kløen gir seg i. Intens kløe i underlivet men ingen sykdom som. Jeg har en intens kløe fra underlivet , hva kan det være? Mange kan oppleve at det plutselig oppstår kløe , svie og til og med utslett i underlivet. Utslett i underlivet kan være et symptom som kan skyldes en rekke helseproblemer og kan forekomme på en hvilken som helst del av det mannlige eller kvinnelige kjønnsområdet, finn riktig behandling for din tilstand!


Kløen kan være så intens at den reduserer livskvaliteten i betydelig gra og den kan være invalidiserende. Hepatisk kløe er særlig sterk i håndflater og i fotsåler, men i de alvorligste tilfellene er kløen over hele kroppen, og pasienter kan beskrive kløe i øregang, nesebor og endog bak øynene. Enhver kvinne vil sannsynligvis oppleve underlivsplager minst én gang i livet. De vanligste symptomene er utflo lukt, kløe , smerte og underlivssvie. Disse symptomene fører til at det er vanskelig å sitte stille, du kjenner stadig at noe ikke er helt som det skal der nede.


Les om et kjerringråd på denne siden som hjalp innsenderen. Her finnes et godt kjerringråd mot kløe i underlivet. Medisinske urter og da særlig. Jeg har den siste måneden hatt i perioder, en helt intens kløe i underlivet.


Men alle som jeg har forhørt meg med og når jeg har søkt på nettet sier sopp eller vaginal. Men jeg klør i toppen av vagina og rundt klitoris. For ca tre uker siden, begynte jeg å få intens kløe over hele kroppen.


Kona mi bruker aerius mot allergi, så jeg prøvde å ta dette. Det hadde ganske god effekt, men hvis jeg glemmer å ta en tablett kommer kløen umiddelbart tilbake. Kløen er såpass intens at jeg ikke får sove. Jeg klarer ikke å slappe av i det hele tatt.


For mange oppleves det ekstra ubehagelig på grunn av at det er et intimt område som gjør at man føler det er litt tabu å snakke om. Og klør man, så skaper det ny kløe - man kommer inn i en vond sirkel. Ofte er man ikke klar over at man stadig driver og klør seg.


Tilstanden er oftest lokalisert til nakken, anklene, hodebunnen, i underlivet , på strekkeflatene til underarmene og rundt endetarmsåpningen hos begge kjønn. Hva er kløe i huden?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg