onsdag 30. mars 2016

Kinesiske stjernetegn år

Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?


Lær mer om dyretegn og. Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn , er hvert kinesisk år representert ved et dyr.

Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene. Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! Men de kinesiske dyretegn er, i sin nuværende form, ikke meget mere end ca.


Hva betyr de ulike dyretegnene. Link hvor du kan finne ditt eget dyretegn. De kinesiske stjernetegn – Fortællingen bag de kinesiske stjernetegn og årsdyr.


De stjernetegn vi kender, er helt anderledes end de kinesiske stjernetegn.

Vores stjernetegn har tilknytning til en bestemt måne hvor de kinesiske tegn, til et bestemt år. Men som vores dyr, har de ogå tolv dyr med deres egen egenskab og kendetegn. Dette er en generel metode, der fortæller om karakteristika for mennesker født i de forskellige dyre-tegns år.


Find dit Kinesiske stjernetegn : Du kan prøve at find dit kinesiske stjernetegn og se hvad det kinesiske horoskop siger om tegnet. Her kan du finne ut hva det kinesiske horoskopet har å si om din livssituasjon. På denne siden kan du finne alle de kinesiske stjernetegnene.


Den kinesiske kalender har også gitt navn til årene. Kinesisk horoskop (shēngxiào 生肖) En stor del af astrologien, både i østen og vesten, er en beskrivelse af en persons karakter og personlighe der bruges som baggrund til at forudsige og spå fremtidige begivenheder. Er ditt kinesiske stjernetegn kompatibelt med grisen? I følge det kinesiske horoskop forteller en hane ganske rett frem hva den tenker, og liker ironi og galgenhumor. Du har en meget god sans for organisering.


Du effektiv i jobb, og har et godt øye for detaljer. En slange er kunnskapsrik og karismatisk, en tenker, men ikke en kriger. Du liker å lære og har på denne måten skaffet deg mye kunnskap. Visdom er det som i første rekke kjennetenger dette kinesiske tegnet.


Kinesere har litt overtro rundt årene sine. I år er det tallene og som gjelder. Kinesisk stjernetegn kalles Shengxiao på kinesisk.

Grisens år – Godt nytt kinesisk år ! De er dyretegnene kinesere bruker for å markere år , måneder, dager og timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg