torsdag 3. mars 2016

Herregårder i sverige

Book hotell i Sverige. Stort utvalg og lave priser. Gratis avbestilling! Sjekk ut Svenske Slott Og Herregårder. Super bilferie i Sverige med halvpensjon.


Sverige har mange slott og herregårder spredt over hele landet, men de aller fleste ligger i Sør- og Västsverige. Mange av dem er åpne for besøkende, og flere tilbyr overnatting, kulinariske matopplevelser, aktiviteter og skjønnhetsbehandlinger. Historiske omgivelser, god mat og dejlig atmosfære - alle kendetegn ved vores svenske slotte og herregårder i Sverige. Søk efter slotte og herregårder og book hurtigt, nemt og billigt online! Vores slotte og herregårder har normalt middag eller spa-pakker, som giver dig mulighed for at nyde lidt ekstra af dit luksuriøse ophold.


I Västsverige finnes det mange fantastiske slott og herregårder som også tilbyr overnatting. Felles for dem alle, er at de har naturskjønne omgivelser og delikate rom du kan bo på. En ferie eller helg på et slott eller en herregård oser av sjel, og kan by på gastronomiske opplevelser, skogsturer og en avslappende atmosfære. I Värmland finnes det svært mange slike herregårder som har veldig høy standard på overnatting, matservering med lokalt tilsnitt og ikke minst, evnen til å gjengi historien som gjelder for akkurat den herregården du velger å bo på.


Leter du etter en billig herregårder i Sverige , hvor du kan oppleve de lokale severdighetene? Bestill et opphold på ett av våre mange hoteller! Våre hotellopphold er nemlig garantert å gi deg en god kjør-selv ferie i Sverige. Grønne fellesområder og spisesaler i herskapelig miljø, kombinert med moderne overnattingsfasiliteter, gjør Baldersnäs til en unik destinasjon. Dette er bare en brøkdel av alle slott og herregårder som har overnatting i Sverige.


På eventyrlige plasser rundt om i Norge ligger vakre herregårder og gårder i flotte omgivelser. Planlegg en sammenkomst for bedriften, venner eller familie med en tradisjonell ramme rundt arrangementet. Velkommen til byferie i Sverige. De største byene i Sverige gir deg en skikkelig storbyfølelse og tilbyr aktiviteter, attraksjoner, shopping, spa og mye mer.


Herregårder i sverige

Här hittar du all information du behöver om Sveriges slott och herrgårdar. Vi har samlat slott och herrgårdar från alla delar och landskap i Sverige. Vill du bo som en prinsessa på ett vackert slott eller äta riktig gourmetmat på en mysig herrgård? Det går noen mil i bil mellom storgårder og herregårder i Norge, men i Sverige er det flere som kan smykke seg med adelige titler, og det er derfor også flere herregårder hos våre naboer i øst. I Skandinavia er det først og fremst i Sør- og Vest- Sverige at det finnes slott og herregårder med rundt 20 bare i Skåne.


For at gjesteomtalene og -poengene skal oppleves som relevante og aktuelle, arkiverer vi omtaler som er eldre enn måneder. Slottsferie er drømmer om et herskapelig slottsliv med pust av en annen ti kan raskt bli virkelighet. Unn deg en helg i sus og dus med slottsferie i Sverige.


Herregårder i sverige

Slottsferie på Thorskogs slott Man sier at eventyr sjelden eller aldri blir til virkelighet, men da har man ikke vært på Thorskogs Slott. Vi hadde sett en omtale av Klockargården i Svenske Herregårder og vi viste derfor en del om dette stedet på forhånd. Ser av neon av de andre omtalene av dette hotellet at de som har overnattet her ikke har skjønt at dette er et hotell med mye gammel nostalgi og fra en helt annen tidsalder enn de fleste av oss opplever til daglig. Njut av en herrgårdshelg och boende på slott och herrgårdar. Dröm dig bort och bo på ett riktigt slott!


HotelSpecials erbjuder weekendpaket på slott, herrgårdar och gästgiverier över hela Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg