onsdag 9. mars 2016

Morsomme partyleker

Ofte en ypperlig måte å få opp stemningen på! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen.


Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj! Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag. Hvert av lagene får utdelt hver sin dorull (eller enda flere hvis man skal lage virkelig morsomme mumier). En av deltagerne på hvert lag får rollen som mumie. Når personen som leder leken gir signal skal de resterende deltagerne på lagene forøke å lage en inntullet mumie ved hjelp av dopapiret de har fått utdelt.


Jeg var på 60-årslag i oslo med Avis bilutleie nylig. Vi var da ute på en plass som het Kavringen? Her hadde vi ulike aktiviteter. Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag.


Tips og ideer Selskapsleker for voksne. Det er ikke bare barn som leker i selskap. En selskapslek for voksne kan løse opp stemningen og bringe mye latter og morsomme historier i ettertid. Skal i års lag til min beste venninne og må finne på noen leker eller noe ! Hun holder på med ekstrem sport , og er med på det meste, men jeg kommer ikke på NOEN leker ! Kan dere hjelpe meg ? For år tilbake deltok jeg i en lek, som var kjempe morsom. Vi møtte opp på biblioteket der vi ble delt opp i grupper.


Det ble utdelt lister til hver gruppe over ting de skulle greie å samle sammen på en begrenset ti mulig det var timer. Verste er når en sitter rundt en bord i en hyggelig samtale, så hyles det et steds i fra at nå skal vi leke, vær stille mens jeg forklarer reglene! På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger?


Her finner du noen morsomme barneleker som kan passe i en barnebursdag. Barna deles opp i to like store lag, og stiller opp på en rett rekke 2-meter ovenfor hverandre (alt etter hvor stor plass man har tilgjengelig). På den annen side er jo På sparket en form for lek… Den skal være rimelig absurd i sitt innhold og være 1 uhøytidelig. Som om det skulle være en lek. Dersom en ser sine gjester an, kan denne programposten bli svært fornøyelig.


Jeg har i hvert fall hatt mange morsomme øyeblikk med denne leken. Lag en god atmosfære på festen ved bruk av fargerike, morsomme eller interessante dekorasjoner, lukter og musikk. Vær gjennomført og tenk på alt. Inspirasjon til barnebursdagen: Morsomme bursdagsleker gjør selskapet til en braksuksess!


Morsomme partyleker

Bursdagsleker fra år 1. Denne er en garantert vinner som alle barn synes er morsom. Ikke la festen bli en kjip fest, liv den opp med selskapsleker! Har du tips til morsomme leker, konkurranser etc til å ha på julebord? Se vårt utvalg av selskapsleker til flere forskjellige anledninger! Partyleker er alltid gøy!


Tips til barnebursdag for skolebarn. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Hvert år leverer vi mange små og store julebord på Stena Saga, og selv om det er masse god underholdning på båten er det alltid moro med en festlek eller to. Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av?


Behov for Hoppeslått Rodeo eller andre partyleker. Her er gåter for barn som liker å gruble. Vi levere i hele Norge, men det vil bli levert fra vårt lager.


Du kan hente alt på vårt lager, eller vi kan levere og hente evnt betjene lekene for alle typer eventer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg