torsdag 3. mars 2016

Bursdag 9 år

Det er stor forskjell på jenter og gutter, så det er avgjørende med en ”sikker” plan. Denne gruppen er enkle å begeistre, men krever et vanntett opplegg tilpasset areal og årstid. Med en god plan er barnebursdagen sikret, men husk at det er et stort gap mellom en sjuåring og en niåring. Disse bursdagslekene passer for barn mellom og år.


Bursdag 9 år

Passer for: Fra cirka år. Arranger en quiz for barna. Sett dem sammen i lag, og la dem konkurrere mot hverandre.


Husk å lage spørsmål fra mange forskjellige emner og juster vanskelighetsgraden etter barnas alder. LAST NED GRATIS QUIZ HER. Sett frem ulike matretter i skåler.


Bursdag 9 år

Så, var vel folk bare litt rundt i huset og gjorde litt av hvert, så var det mat, så var det vel danseleken, og adjektiv eller synonym-fortelling. Vi skal feire bursdag for jentene i klassen i morgen. Jubilanten vil (takk og lov) ikke ha en vanskelig temabursdag, men ønsker selvsagt leker. Vi klarer ikke få så mye ut av henne hva lekeønsker angår, og tenkte derfor jeg skulle høre om noen har noe tips til litt utradisjonelle leker som ikke _. I alderen 7- år er skoleklassen i fokus.


Bursdagsleker fra år 20. Kampen om tennisballen. Denne morsomme leken kan gjøres både utendørs og innendørs.


Bursdag 9 år

Barna deles opp i to like store lag, og stiller opp på en rett rekke 2-meter ovenfor hverandre (alt etter hvor stor plass man har tilgjengelig). Lillejenta år ~ Frost bursdag ~ Anna og Elsa bursdag. Anna og Elsa er det store her i huset, og når lillejenta ble år insisterte hun på Frost bursdag. Det måtte være kake med bilde av Elsa og hun ville ha non stop.


Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker.


Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige.


Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! Og hva er egentlig i veien med å invitere til bursdag klokken 20. Selv for oss som er vokst opp med norske barnebursdager, er det ikke alltid like lett å manøvrere seg gjennom alle de uskrevne reglene.


Bursdag 9 år

Selv om du ønsker å gi blaffen i tradisjoner, er det en del spørsmål som raskt dukker opp når barna fyller år. HVEM SKAL INVITERES? Dobbelt bursdagskort til -årsdag med motiv av gutt med mobiltelefon. Konvolutter inkludert. Skal du kjøpe gave til -åring, og trenger gode tips og forslag?


Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet smarte gavetips i forskjellige prisklasser, som kan passe til både gutter og jenter. Derfor kan dét være et greit utgangspunkt når du skal planlegge bursdagen.


Farger, ballonger og pynt er viktige stikkord. Og det skal være fint i barnets øyne, ikke bare mors og fars. Derfor bør man være lydhør for bursdagsbarnets ønsker, sier hun. Det er viktig å tenke på at bursdagen skal være fin for den som har bursdag.


Dette er en quiz for barn som passer de som er år eller år. Den omhandler ting som de fleste åringer vet om eller har lært på skolen. Det er naturligvis noen som tar alt dette lett, mens det er noen som finner disse spørsmålene mer utfordrende. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Den eneste måten å leve livet til fulle, er å forstå det enkle faktum at vi ikke har all verdens av tid på oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg