tirsdag 29. mars 2016

Gratis kondom

Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema.


Kondomer er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket graviditet.

Hvorfor bruke kondom ? Hva kan gjøre det vanskelig å bruke kondom ? Merk at privatpersoner ikke får tilsendt gratis kondomer og glid på denne siden. Denne siden er for bestillinger til f. Helsestasjoner, skolehelsetjenesten, helsesøstre, russestyret, organisasjoner, arrangement og andre som trenger gratis kondomer og glid for utdeling til ungdom. Det finnes også seksuelt overførbare infeksjoner som man ikke kan teste seg for, så kondom kan være det tryggeste valget uansett.


Gjør kondomer til en naturlig del av sexen.

For noen gutter og menn kan bruk av kondom hjelpe mot for tidlig utløsning. Seksuell helse – lokalt folkehelsearbeid. Bestill gratis kondomer.


Noen ser på kondom som en lite romantisk oppfinnelse. Men bruker du kondom i starten av et forhol kan det være positivt for hvor lenge forholdet varer. Dette var konklusjonen i en undersøkelse foretatt av professor John Hocking fra Universitetet i Georgia og hans kolleger. Rask gratis levering over 1kr (levering koster kr). Billige kondomer, de laveste prisene online.


Sikker betaling når du kjøper kondomer. Diskré og anonym innpakking. Vår forretningside var og er å tilby Norges største og beste sortiment til de beste prisene og med raskest mulig diskré leveringer. Antall gratis kondomer som ble delt ut økte fra 400.


Kondom er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket graviditet. Bruk kondom under hele samleiet eller seksualakten, så oppnår du best beskyttelse. Kjønnssykdommer kan også smitte via munnsex og analsex.


På helsestasjon for ungdom får du informasjon om kondom og andre prevensjonsmidler.

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud.


Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Undersøkelser av holdninger og tilgjengelighet og tilbud om gratis kondom , viser til at ungdommer har uttrykt at det er vanskelig å få tak i gratis kondom og å bruke dem. Ungdommene oppga at det er ubehagelig å be om dette, og mener generelt at ordningen med gratis kondomer fra Helsedirektoratet kan bli bedre (6). Kondom er foreløpig det eneste prevensjonsmiddel som menn kan bruke.


Effektiviteten hos begge kjønn kan bedres med god opplæring og oppfordring til bruk. Det kan også være en fordel å oppfordre unge gutter til å øve på å bruke kondom før samleiedebuten. Spørsmål om produkter må sendes til det firma som selger produktet.


Tilbudet er ikke bare til ungdom eller utsatte grupper, men et gratis tilbud alle kan benytte seg av fra det offentlige. Kondom er et prevensjonsmiddel som består av en tynn gummihylse som trekkes over penis slik at sædvæsken og sædcellene ikke tømmes i skjeden under ejakulasjonen, men samles opp i hylsen. Om inte, klicka in på länken för att se vad hon tycker. Kul att du hittat hit! Tryck på köp nedan för att lägga en gratis kondommix med kondomer i din varukorg.


Du får även med en del nya och spännande glidmedel :) Det blir inte billigare än gratis ! Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Du må aldri, aldri bruke et kondom to ganger.


Bruk et nytt kondom neste gang du har sex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg