fredag 4. mars 2016

Grillskiver i ovn

Grillskiver (bog av svin), hva gjør jeg med dem? Fant til 1pr kilo og kjøpte liksågodt tre. Bikkja kan ikke få alt liksom, så er det noen som har gode idéer om hva jeg kan gjøre med de?


Koteletter og grønnsaker i ovn. Du steker den ferdig i ovnen.

Jeg hadde litt balsamico i striper på tallerkenen. Marinerte grillskiver er ypperlige for grilling og de smaker godt. Grilles noen minutter på hver side. Husk at de drypper godt. Server med en salat, ris og feks mais.


Lag gjerne en saus til også. Ferske skiver av ribben.

Saltet og pepret, la disse i en liten langpanne midt i ovnen på ca. Til svoren var sprø. Den mest vanlige tilberedning av koteletter er vel i stekepanne, men hvorfor ikke prøve dem i ovnen ? Smaker veldig godt sammen med ovnsbakte grønnsaker. Stek kotelettene raskt i en varm stekepanne. Forvarm ovnen til ca 2grader.


Jeg bruker feks sjampingnon, rødløk, gulrot og. Retten stekes ferdig i ovnen , da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.


Jeg har akkurat nå en form med nakkekoteletter i ovnen. Brunet de såvidt i stekepanne, deretter over i en ildfast form. La løk, hvitløk og grønnsaker i bunnen av formen, krydret litt og helte på noen dråper chilisaus og soya, deretter la jeg nakkekotelettene på toppen. Lagervarer leveres neste virkedag.


Kjøp Ovn hos WhiteAway. Dander det rundt svinekammen.

Stek til svinekammen har en kjernetemperatur på 70°C. Sett formen i ovnen. Ta ut formen og la kjøttet få hvile i minutter før det skjæres i skiver. Legg så skivene på toppen av grønnsaksformen og sett denne inn i ovnen. Når du er klar til å skru opp temperaturen for å skjerpe kjøttet så må du følge med og snu kjøttstykkene innimellom.


Når retten er ferdig i ovnen tar jeg av kjøtt og grønnsaker. Del hvitløken på tvers av båtene og vend i olje. Krydre med salt og pepper og legg med snittflaten på grillen. Dryss over ost etter minutter. Stek kjøtt et par minutter på hver side i en stekepanne med smør.


Da blir kjøttet saftig, og det blir jevnt rosa stekt helt gjennom. Bruk over- og undervarme og sett ovnen på 1grader. Steketid: Steketiden varierer med tykkelsen på kjøttstykket, men 2-timer må du beregne på et lammelår, og 1-timer på en lammestek uten ben.


De fleste andre syntes varmen fra ovnen var god nok. Det var veldig mye mat, både burger, pølser, grillspy grillskiver og filetbiter, både biff, lam, svin og kylling, chips,. Dette kan du gjenta 4-ganger, alt ettersom hvilken ovn du har og hvordan.


Lammeskankene kan alternativt stekes i ovn på 1°C i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg