torsdag 10. mars 2016

Min fastlege vurdering

Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Kvitteringen lagres i meldinger i Min helse.


Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Fastlege - Kiana Kasiri jobber ved Romerike Allmennspesialistene AS. Les erfaringer og gi din egen vurdering. Hvordan finner jeg ut hvem som er min fastlege ? Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege.


Du kan kontrollere hvem som er din fastlege og eventuelt bytte fastlege på denne lenken til Helse Norge. Den enkeltes rett til ny vurdering er rettet mot kommunen. Kommunen må gjennom fastlegeavtalene sørge for at fastlegene har kapasitet til å motta henvendelser om ny vurdering. Bytte fastlege - Min fastlege.


Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig. På nettsiden Legelisten.


Du kan søke etter en fastlege der du bor, og finne ut hvilke som har fått best tilbakemeldinger i ditt. Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten.


Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Ingunn Sundsvold har vært min fastlege i mange år. Hun er lyttende, omsorgsfull og har kunnskap.


Hun tar hensyn til mine egne vurderinger samtidig som hun er tydelig i hvordan hun mener det er rett å behandle, event sende videre osv. For å kunne bytte fastlege , må du være over år. Du får dessuten et ekstra fastlegebytte dersom fastlegen din flytter eller. Du trenger ikke å være enig med fastlegen din, og det er lov å diskutere hvorfor dere er uenige. Legen kan likevel ikke tvinges til å ta en annen vurdering enn den han eller hun synes er riktig.


Du har rett til å bytte fastlege eller å få en annen vurdering hvis det er nødvendig. Det å velge en fastlege kan være vanskelig, men det er mulig å be om en prøvetime først dersom man vil kjenne etter hvordan kjemien er med legen man vurderer. Siden man bare har muligheten til å bytte fastlege to ganger i året, er det jo kjedelig å komme til en lege man ikke er komfortabel me sier Marianne Kristiansen ved HELFO.


Budskapet er imidlertid å beholde en fastlege dersom du er fornøyd med denne, selv om det kan påføre deg litt ekstra reise og andre ting. Han har vært fastlege i Skien og Oslo i til sammen år. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Skien, Oslo, Asker og Bærum og har bred erfaring innen akuttmedisin. Persley har kurative dager i uken og i tillegg betjener han legevakten enkelte kvelder og helger.


Som fastlege i Oslo jobber han også ved Oslo kommunale legevakten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg