tirsdag 15. mars 2016

Jentenavn

Jentenavn

Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn?


Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet? Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre.


Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger. Jentenavn er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp jentenavn i ordboka. Her finner du kryssordhjelp for ordet Jentenavn. Vi hjelper deg med å finne bokstavene du mangler i kryssord.


Jentenavn

Da jeg lagde listene, så jeg på hvordan trendene har vært for navn de siste årene. Navn som er i rask vekst har fått litt bedre eller mye bedre plasseringer alt etter hvor stor farten oppover har vært, i antall fødte med navnene. Jeg har postet et likt innlegg om guttenavn, og der var det en som nevnte jentenavnet Oleanna. Jeg leter altså etter de gamle jentenavnene.


Sterke men feminine jentenavn en sjelden hører på små jenter i dag. Tips til fine, litt spesielle jentenavn ! Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Jenny Skavlan gav datteren navnet Åse. Sammen med Bjørg og Gudrun blir det navnene dine barnebarn vil få.


Jentenavn

Leter du etter samiske jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske jentenavn. Unike jentenavn , sjeldne jentenavn , uvanlige jentenavn og spesielle jentenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter. Hundrevis av uvanlige jentenavn.


Her er et lite knippe med søte jentenavn som du kan gi til din skjønne babydatter, og som hun definitivt ikke vil skjemmes av. Mange gode forslag her! Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn, sier seniorrådgiver Jørgen Ouren, som har ansvaret for navnestatistikken. To storebrødre skal få en lillesøster og vi sliter med finne navn.


Jentenavn

Vi liker litt uvanlige navn. Det har storebrødrene å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg