onsdag 30. mars 2016

Skifte fastlege på nett

Dekker alle sentrale spørsmål rundt arverett. Kjøp de nyeste utgavene her! Alle kurs til én pris. Nettkurs og klasseromskurs. Medisinsk utstyr og hurtigtester.


Narkotikatester og graviditetstester. Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn der du bor. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år.


Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Søk blant alle fastlegene her. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå.


Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Fastlegeordningen sender deg en melding om hvilken fastlege du er tildelt. Slik bytter du fastlege.


Det er HELFO som administrerer og er ansvarlige for ordningen. På deres hjemmesider kan du enkelt bytte fastlege til en annen om ønskelig. Du har mulighet til å bytte fastlege to ganger årlig, i tillegg kan du bytte dersom du flytter, om fastlegen din slutter eller om fastlegen reduserer antallet pasienter på.


Bytte fastlege - Min fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Lær mer om fastlege ,. Informasjonen på helsenorge.


Hvis ditt fastlegekontor er med i ordningen kan du logge deg inn og komme i gang i dag. Sjekk ut hvor enkelt det er å bruke tjenesten Lege på nett fra Agito e-helse for deg som fastlege. Hvorfor ikke ta kontroll på egne pasienter istedenfor å la.


Da er det kanskje lurt å heller se etter en annen fastlege , du kan velge en annen kommune også. Spør legen på nett. Send inn spørsmål raskt og enkelt. Skifte fastlege på nett.


Via internett - g til sitt nettste og flg instruksjonene der. Advarer mot nettsteder som tilbyr bytte av fastlege. Du kan skifte fastlege p internett (external link) eller ringe. Likeens ved nske om skifte av fastlege p nett. Det er bare p denne nettsiden, at det er mulig.


Anbefalte fastleger i Drammen. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.


Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten. Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell.


Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg