mandag 28. mars 2016

Bøker om sorg

Billige bøker på nett! Finner du ikke pensumboka? Stort utvalg av bøker. Alle ordre over 2er fraktfrie! Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel.

For å hjelpe foreldre eller barnehagepersonale som leter etter bøker om døden, har vi på Stavanger bibliotek samlet bildebøker om dette temaet i en egen kasse. Bøkene som står her handler både om dø sorg og om å bli gammel. Det finnes også mange gode bøker om døden for eldre barn. Dette er en utvidet og oppdatert bok omkring sorg hos barn.


Boken handler om barns reaksjoner når dødsfall rammer foreldre, søsken, besteforeldre eller venner. Bøker om barndom og oppvekst. SÆREMNE: Mange forfattere har skrevet om det å være barn og å vokse opp, på godt og vondt. Noen av stikkordene er barndom, søsken og identitet, men også mobbing og seksuelle overgrep.


Sorg er kjærlighetens pris.

Vi sørger når vi mister noen vi er glad i, eller når noen vi er glad i lider. Mestring av sorg - håndbok for etterlatte og hjelpere. Vi trenger forfattere som kan lage ord til oss med omhu, står det i en nylig artikkel i Dagbladet. Sendes innen 3-virkedager.


Vi har mer enn millioner bøker , finn din neste leseopplevelse i dag! Om sorgen og om døden. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Ytringer Hva vet vi om sorg og komplisert sorg ? Vi tenker ofte på sorg som de reaksjonene vi opplever i etterkant av en kjær persons død.


Færre vet at en god del sørgende utvikler betydelige helseproblemer, skriver Atle Dyregrov, Kari Dyregrov og Pål Kristensen. Boken forteller om hvordan Sara opplever dette, om sorgen hennes og alle spørsmålene hennes rundt det å dø. Bok om sorg (Fortellingen om Nils i skogen) er annerledes, nærmere normert bokmål.


Romanens 2nummererte fragmenter kretser på en fremragende måte inn ulike reaksjoner på et selvmord. Det betyr at de kan ha stor nytte av bøker som handler om kropp, følelser eller steder som sykehus. Fortelleren, en pike som heter Lillen. Her er det mye å velge mellom.


Hun bor i et rart hus, som ellers er befolket av en gråhvit mor, en fraværende far, onkel Hans som har mistet den ene armen i krigen, Dante, og piken Sorg.

Før dette arbeidet han i nesten et tiår ved Barneklinikken på Haukeland sykehus og Universitetet i Bergen, det meste av tiden med sorg hos barn, unge og voksne. Mick omkommer i en trafikkulykke. Han er forfatter av en rekke bøker på sorg - krise- og traumeområdet.


Forfattere skildrer alle sider ved menneskelivet, også de tunge og vanskelige. Nedenfor finner du en liste med bøker som alle omhandler menneskelige tap med sorgprosesser som følge av dette tapet. Hvordan skildrer forfattere vonde følelser og mennesker i krise? Velg bøker og problemstilling i samråd med faglærer.


Bildene i boka er fantastiske, og man kan vanskelig se seg mett på dem. For hver gang man leser boka, oppdager man nye lag, nye detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg