mandag 28. mars 2016

Slitsomt med barn nr 2

Men det er helt klart noe annet å få baby nr enn baby nr 1. Og det går heller ikke ann å sove når babyen sover de dagene broren er hjemme. Er det noen ganger litt slitsomt ? Hvor slitsomt er det å ha barn? Når satte dere igang med barn nr 3? Jeg syns det var slitsomt , begge barna hadde kolikk og det var to harde fødsler(en vaginal og et KS) som preget den fysiske formen sterkt i begynnelsen. Førstemann hadde vi ingen familie i samme by og jeg hadde ikke lappen.


Slitsomt med barn nr 2

Da vi ble gravide med nr to, flyttet vi til min manns hjemby og jeg tok lappen. Hei er også uker påvei med nr 2. Har en fra før på 1. Er spent på hvordan dette blir, men tror og håper det går greit. Lær barna problemløsning Dersom kranglingen ofte handler om de samme tingene, og låser seg fast i et mønster, tror Mørch det kan være lurt at foreldrene setter seg ned sammen med barna og hjelper dem til å finne en løsning. Det hjelper lite om foreldre blander seg inn i barnas krangling og snakker på samme hissige måte som barna. Men mannen og sønnen har alliert seg om at det er på tide.


Hva passet for dere? Jeg endte opp med å lete etter en far til mine barn ,. Det er til tider både ensomt og slitsomt. Uten avtale med TV AS. Jeg hadde det som deg for tre år siden. Gruet meg til helger og ferier for alt var bare et salig slit og kaos.


Slitsomt med barn nr 2

De leker sammen og med andre barn , aktiviserer seg og krangler mindre. Vi fikk til og med energi til å få nr det hadde jeg aldri trodd vi skulle for tre år siden. Kommer an på det første svangerskapet. Barn nummer to var helt ok, men jeg merka at det var to i huset.


Den tredje gangen fikk jeg en forknytt unge som ikke slappet av de tre første månedene. Det var ikke kolikk, men kunne minne om det. Mye skriking var det i alle fall. Med tre i hus syns jeg det ble veeldig slitsomt og jeg merka også at jeg var blitt eldre.


Slitsomt med barn nr 2

Dette handler om barns personvern, og det må vi respektere, sier Guro Skåltveit i Datatilsynet. Nå har jeg barn fra -år og har hele pakka under samme tak, barnehagebarn, barneskole, ungdomsskole og videregående. Hvis du skal ha mange barn så vil jeg anbefale å komprimere fødslene litt så ikke spennet blir så stort. Behov for synonymer til SLITSOMT for å løse et kryssord?


Vi har også synonym til pinlig, ubehagelig og plagsomt. Slitsomt har treff. Og ikke bare at de skal krangle om hvilket glass det er mest i. Jeg er redd for at ikke alt skal gå like bra denne gangen som i forrige svangerskap. Der kom også Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold og kaptein Jordan Henderson, som hadde slått Spurs -på Wanda Metropolitano bare dager i forveien.


Fikk minste etter vi flyttet hit og med barselgruppen hans ble jeg kjent med noen jenter og deres venninner. Mini er nå år så naturlig har noen av disse jentene fått babyer etter jeg ble kjent med dem. Alle har fått babyshower uansett om de har ventet nummer eller 3. For dere som har fler enn ett barn , hvor stor aldersforskjell er det på barna , og hvilke ulemper og fordeler er det?


Vi er mødre, derfor er det at blive gravid ikke i vores hænder men i klinikkens. Vi har en skøn datter på måneder, som er det nemmeste, mest vidunderlige lille menneske. Som gør at min lyst til nr. Men ville gerne høre Om jeres erfaring med nr.


Jeg pleier å si at ett barn er ett barn , og to barn er som ti. Planlegg to barn , så har dere ett å gå på om prevensjonen skulle svikte - for med fire mister du lett oversikten. Du kan leke med tanken, men er barna fremdeles i den rolige småskolealder-perioden, vil jeg også minne odu ikke aner hva du har foran deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg