torsdag 24. mars 2016

Perverse vitser

Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre.


Den blir lang når du leker med den, sitter som støpt mellom puppene og glir enkelt inn i hakket. ADVARSEL – MEST FOR VOKSNE. Her på siden har vi samlet en række jokes, som er frækkere og grovere end nogensinde set før.

Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte jokes og sjove gåder med svar. Samling av vitser om kannibaler. Vær forsiktig med å gi kannibalen en hjelpende hånd. Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne.


Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og frække. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper.

Vitser er til for å spre glede. Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Flere tusen vitser.


Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Ja, den var jo grov. Vet du hvorfor nordmenn ikke forteller rasistiske vitser lenger? Hvis pungen er full og ræva sår, da skulle du ha drekki litt mindre i går.


Det har blitt kriminelt og alle vet at det bare er innvandrere som er kriminelle. HUnder idiotparkering karatefylla morsomme bilder morsomme hunder morsomme skilt penis perverse grønnsaker protestskilt pupper selfies. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Frkke jokes og vitser - Perverse og grnsesgende jokes Frkke vitser eller frkke jokes leverer en rkke sex-fixerede og sjofle vitser p en lummer mde :-) Det er hamrende morsomt med over frkke vitser.


Morsomme sjekkereplikker, dårlige sjekkereplikker, søte sjekkereplikker. Her kan du finne litt av hvert! Forhåpentligvis kan noen av disse få frem latteren!


Blondine jokes: Der er ingen tvivl om, at blondine jokes og vitser er ekstremt populære! Denne kategori går ud på at gøre grin med blondinerne, da man altid har sagt at blondiner (Lyshåret piger) generelt er dumme.

Denne kategori har det meget med at gøre grin med hvor dumme de er, og samtidig mange enormt perverse og platte vitser. Da de kom til Ole spurte han hva som var problemet. Hele SV stortingsgruppe står utenfor stortinget og truer med å tenne på seg hvis man ikke gir mer penger til asylsøkere, så vi går for å samle bidrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg