tirsdag 22. mars 2016

Hiv test oslo

En negativ test er en god indikasjon på at du ikke er smittet med hiv. Hivtest gir omtrent prosent sikkert svar to til tre uker etter eventuelt smittetidspunkt. Først etter tre måneder vil testen gi 1prosent sikkert svar. Har det gått mindre enn tre måneder kan du avtale ny time for 1prosent sikker test.


Drop in eller bestille time.

Helseutvalget og Aksept i Oslo har også tilbud om anonym hurtigtest. Selve testen består av en enkel blodprøve. Ingen vil altså kunne teste deg for hiv dersom du ikke er informert om det og samtykker til testen. En hivtest kan du ta hos fastlegen.


Klikk her, så finner du adresser og telefonnumre til steder hvor du kan ta hivtesten uten henvisning fra lege eller fastlege. Gratis, anonym HIV - test for alle i Oslo , Bergen, Trondheim, Stavanger og Haugesund. Du kan komme til oss uten avtale i drop-in.


Olafiaklinikken er et lavterskeltilbud i spesialisthelsetjenesten.

Ved noen tilfeller er det mulig å få timeavtale (tilfellene er beskrevet under Vårt test -tilbud). INSTI HIV -selvtesten er en CE-godkjent hiv - test for hjemmebruk. Registrerer hivinfeksjon opptil to uker tidligere. Verdens raskeste hjem HIV test. Nå kan du ta hiv - test selv En ny selvtest for hiv er nå tilgjengelig gratis.


Men hva om man tester positivt, og ikke har noen å snakke med? Anonym hurtigtest av hiv. Hos oss kan du teste deg for hiv og få svaret med en gang. Alle ansatte har taushetsplikt og du kan være anonym hvis du ønsker det. Der kan du også komme og hente utstyr for å ta en klamydiatest på klinikken.


Sjekkpunkt er et anonymt hurtigtesttilbud til menn som har sex med menn og som drives av frivillige likepersoner. Test deg trygt hos oss! En prikk betyr at prøven er negativ,. Adr: Fagerheimgata 1 øverst på Grünerløkka. Vi har også parkering i bakgården.


Tilbyr hurtigtest for hiv. Hiv er viruset som ubehandlet fører til aids.

For første gang man teste seg for hiv hjemme med en selvtest – gratis og anonymt. Jo flere steder som kan tilby hiv - test , desto lettere vil det være å påvise nye tilfeller og å hindre smitte. Helsestasjoner og legekontor som tester for hiv bør ha klare rutiner for hvordan en håndterer et positivt prøvesvar.


Hiv -infeksjon er en smittsom, systemisk infeksjon med humant immunsviktvirus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg