onsdag 16. mars 2016

Gynekolog grimstad uten henvisning

Anbefalte gynekologer i Grimstad. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste gynekolog finner du her. Gynekolog Slike sykdommer kan f. Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger gynekologen kan hjelpe med. Det betyr at det ikke er nødvendig med ny henvisning ved kontrollopplegg som avtales i forbindelse med konsultasjonen, eller fordi du innkalles pga prøveresultater som tilsier videre undersøkelser.


For noen vil det bare være aktuelt med en enkelt ekstra kontroll, mens det for andre kan dreie seg om oppfølgning over mange år uten ny. Du kan også bestille time hos privat gynekolog uten henvisning som ofte har kortere venteti men timen koster da mer. Hvordan oppsøke gynekolog ? Finn priser, ventetider og les anmeldelser. Gjør et smart valg av klinikk!


Når vår gynekolog har påvist en ufullstendig spontanabort eller en graviditet som har blitt avbrutt, uten at kroppen har startet en spontanabort, tilbyr Volvat medikamentell behandling, som utføres hjemme. For at denne behandlingen skal kunne gjennomføres, er størrelsen på fosteret avgjørende. Det kan være noe billigere andre steder.


Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Alt du trenger å vite om Birgitt Haugeberg finner du her. Jeg forstår det jo egentlig da, særlig om du bor et sted det er lang ventetid hos gynekolog.


Både jeg (som får henvisning og fastlege) og hun går til privat gynekolog hvert tredje år. Jeg synes det er verdt pengene, god service, hyggelige folk og en grundig sjekk av hele sulamitten (innvendig ul) gjør det verdt prisen. Jeg har aldri fått henvisning fra lege til gyn time, så har heller gått privat, men det koster (er verdt pengene syns jeg da). På Lund har de gynekologer, det er to stk, hun ene tar imot folk med henvisninger, hun andre tar imot uten. Men hun som tar imot uten henvisning , koster 90- for en time.


Er du gravid og ønsker svangerskapskontroller utenom de ordinære tilbudene, kan dette gjøres hos vår gynekolog. Vi tilbyr svangerskapskontroller med ultralyd. Alle kvinner anbefales regelmessig underlivskontroll. Kvinner i alle aldre kan oppleve ulike underlivsplager.


Hos oss får du time hos spesialist når du har behov for det, uten henvisning fra lege. Denne tjenesten tilbyr vi kun ved vår avdeling i Stavanger sentrum. Det sier litt om betydningen av å kunne velge selv hvem man vil gå til. Imidlertid er det ikke alle som har eller tar seg råd til dette. Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2. Ved henvisning til avtalespesialist vil egenandelen du som pasient må betale, være den samme som ved behandling på et offentlig sykehus.


Egenandel er betaling fra pasienten som inngår i frikortordningen. Pasientbetaling er annen betaling som kan kreves av pasienten, og som ikke inngår i frikortordningen. Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Det er kort venteti og henvisning er ikke nødvendig.


I oversikten under kan du lese mer om de vanligste hudsykdommene vi behandler. Listen er ikke utfyllende, du er hjertelig velkommen til konsultasjon uansett hva slags hudproblem du har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg