torsdag 31. mars 2016

Det nye julekalender

Vi teller ned til jul, og hver dag trekker vi nye vinnere av flotte premier. Du kan vinne et stort utvalg av skjønnhetsprodukter, accessories, klær og gadgets fra mange bra merker som for eksempel Gestuz, Exuviance, Canon, Sence Copenhagen og Bose. Besvar spørgsmål og vind fede præmier.


Tak for alle de mange besvarelser og tillykke til alle vinderne. Må julefreden sænke sig over alle.

Hva ønsker Scarlett Johansson seg til jul? Noe som er laget av ost. Overrask din kjære med en annerledes adventskalender. Vi gir deg årets julekalender -guide. Lego adventskalender, julekalender for voksne og skjønnhetskalenderne du må stå i kø for.


STORT: Skuespiller Ingrid Bolsø Berdal sier det er stort å være med på årets julekalender. Jeg vokste jo opp med julekalenderne på NRK som barn, og gledet meg til det hver jul, sier hun.

Men det er tidenes første og eneste julekalender på tegnspråk, og det skal man ikke kimse av. Blant manusforfatterne. Her er en smakebit på TVNorges nye julekalender Jul i Blodfjell.


Da var det tid for ny julekalender i barnehagen. I Ramnes private barnehage er vi nå i full gang med årets julekalender på avdelingen min i barnehagen. I år er dette Baglerne som består av 3-4-åringer. Siden fjorårets kalender var så vellykket ønsker vi å gjøre det med samme fokus, dvs. SMART fokus på foreldresamarbeid.


Meny Bak lukene skjuler det seg en ny premie fra Meny. Mester Grønn Svar på spørsmål og vinn gavekort på blomster. Miinto Her kan du vinne hele kjøpesummen tilbake, hvis du betaler med Vipps!


Mind Too Julekalender hvor du lærer hvordan du kan tenke for å få til dine nyttårsforsetter og mål. Hvert år er det stor spenning knyttet til hvilken julekalender som vises på NRK (ofte NRK og NRK Super). Det nærmer seg jul og Julekongen er årets julekalender på NRK Super.


Serien har blitt vist hele tre ganger siden da. Disse lønnsmidlene skulle primært rettes mot grupper Forsvaret i fremtiden hadde overskudd av.

Derfor kan man kanskje kombinere det å se følge med på en julekalender fra dag til dag med å se flere andre i samme slengen. Hovedpersonen i NRKs nye julekalender er ni år gamle Selma. DET NY TEATERS JULEKALENDER QUIZ DELTAG - TEST DIN TEATERVIDEN - OG VIND GAVEKORT. Bli med i trekningen av flotte premier og få nye tilbud hver dag!


Det Ny Teater har ofte engageret internationale iscenesættere, scenografer, koreografer, dansere, sangere og musikere, men alle forestillinger opføres på dansk. Ny julekalender og ny innsamling! Ved hjelp av stadig nye påskudd forblir Benny losjerende hos familien Sand på ubestemt tid.


Det blir etterhvert klart at Benny egentlig er en nåså som på en eller annen måte har fått snusen i at det er nisser i nærheten, og som forsøker å finne dem og stjele Den Store Kloke-boken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg