torsdag 24. mars 2016

Danmark ferie tips

Bestill det perfekte feriehus fra Dansommer. Vårt trygghetspaket ingår alltid. Sikker leie av feriehus hos Dansommer - gratis tryghetspakke inkludert! Hytter og sommerhus hos Dansommer. Har du fortsatt ikke bestilt?


Få svar på dine spørsmål her.

Se utvalget av gode tilbud. Få inspirasjon til ferien her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skal du på ferie med barna? Da er feriehus det optimale feriestedet.


Din reise begynner her. Med reiseinspirasjon, tips - og ikke minst masse hygge. Danskene er nemlig (hvis du ikke allerede visste det) noen av de lykkeligste menneskene i verden - og vi vil gjerne dele den gleden.

Men har du virkelig opplevd landet? Her gir vi deg grunner til at du bør ta en tur til våre glade naboer i sør. Allerede klar til avreise? Flybilletten finner du her. Leiebilen finner du her.


Vi har laget en guide til steder du bør besøke om du vil oppleve morsomme og spennende ting med barna i sommer. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nylige anmeldelser og bilder. Se hotellpriser og tilbud.


Ferie betyr først og fremst frihet, avslapning og samvær med familie og venner. Dere kan besøke tropiske vannland og svømmehaller, leie hest, båt og surfebrett, eller ta på tur med skinnesykkel og kjøre veterantog. Barna kan boltre seg på lekeplasser og i lekeland. Dere kan dessuten delta i festivaler samt sommer- og julemarkeder. Vi reiser nok en gang tilbake til juelsminde og syns det er helt fantastisk der.


Husene er store nok til en familie på og har stor hageplanter,rett ved en koselig strand og strandpromenade som går helt ned til sentrum. I sentrum er det restauranter med og uten live musikk, shopping muligheter, is kiosker og mye mer. Egen lekeplass for.

VG Nett) Ta med kjæresten til de romantiske øyene Læsø, Samsø eller Ærø. Blå Flagg' som indikerer badevannets høye standard. Et hett tips er Paulsens Hotell i Lyngdal, som gir følelsen av å reise tilbake til oldemors tid – vann skjenker du fra en bøtte på bardisken, og nattpotten står under sengen. Veggli Vertshus i Numedal tilbyr overnatting i gamle togsovekupeer og utflukter med dresin. Hit reiser du for en ferie fylt med morsomme dager i fornøyelsesparkene og late dager ved havet.


Danmark er ideelt til aktiv familieferie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg