torsdag 17. mars 2016

Europeiske reiseforsikring telefon

Last først ned appen, og last deretter ned reisekortet i appen. Alltid hjelp av kvalitetssikrede leger og sykehus i utlandet. Europeiske Reiseforsikring - din trygghet i hele verden.


Meld skade på reiseforsikring. Her finner du nyttig informasjon og skademelding for de vanligste situasjonene du kan komme ut for på reise. Du reiser aldri alene.

Her kan du snakke med erfarne sykepleiere som gir deg medisinske råd før, under og etter reisen. Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen. Vi har dessuten samarbeid med over Sjømannskirker over hele verden som også kan hjelpe deg ved behov. Helsetrygdkortet dekker ikke utgifter til hjemreise når du er blitt syk eller utsatt for en ulykke.


En reiseforsikring vil sikre deg mot utgifter som oppholdslandet ikke dekker, eller utgifter ved hjemreise. Gjelder kun i EØS-området og i Sveits. Til oss kan du ringe når som helst, om hva som helst når det gjelder sykdom og helse.


Agria Dyreforsikring Agria er Norges største forsikringsselskap innenfor dyreforsikring.

Detaljer om reiseforsikring. Dette sammendraget viser i hovedtrekk hva reiseforsikringen omfatter, og noen av begrensningene som finnes. Vær oppmerksom på at det alltid er de fullstendige vilkårene (pdf) nederst på siden som gjelder. Ellers kan du enkelt og raskt melde saken på nett. Skade på bolig og eiendeler.


Men dette er en reiseforsikring , altså ikke hovedområdet til forsikringen - noe det ville vært i en annen personforsikring. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene. For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under. Lenker til de andre forsikringsselskapenes forsikringsdekning finner du under tabellen. Guide til reiseforsikring.


Hvert år forsikrer vi over en million nordmenn på reise. En hverdag uten reiseforsikring kan fort bli dyrt. Du trenger ikke være på skiferie eller sydentur for å ha glede av en reiseforsikring. NITO Reiseforsikring gjelder på alle typer reiser, allerede fra du går ut døren hjemme.


Ikke alle EØS-borgere vet hvordan de skal bruke det europeiske helsetrygdkortet. Derfor har Europakommisjonen lansert et program for mobiltelefoner og lesebrett som skal hjelpe folk på reise når uhellet er ute. Eiffeltårnet kan ødelegge en ferie, men det skal ikke koste deg skjorta.

Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med statsborgarane i opphaldslandet. Jeg har reiseforsikring ekstra, og iflg. Ingen egenandel - bortsett fra ved gjentatte skader på mobiltelefonen. Prøver å lese i avtalen, for å bli noe klokere, men formuleringer og diverse gjør at jeg rett og slett sitter her som ett spørsmålstegn. Du vil også kunne få erstatning dersom noe av det nevnte rammer familien til din eneste reiseledsager, eller hvis reisemålet anses som farlig, slik at det frarådes å reise dit.


Standard reiseforsikring dekker inntil 20. Reise Ekstra har ingen beløpsbegrensning. Havner du på sykehus i utlandet uten å ha reiseforsikring , kan det bli dyrt.


Sykehusregninger på flere hundre tusen kroner er ikke uvanlig. I tillegg kan du bli utsatt for tyveri, ran, bortkommet bagasje eller behov for å avbestille reisen på grunn av sykdom for å nevne noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg