fredag 25. mars 2016

Goboken lær å lese

God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. LÆR BARNET DITT Å LESE NÅ! Oppdager barn gleden ved bøker, øker også sannsynligheten for gode leseferdigheter. Det er en gøy oppdagelse!


Barne- og babybøker som setter fart på språklæring hos barn. Goboken barnebokklubb gir rett bok til rett tid med alderstilpassede bøker. Goboken gir deg muligheten til å styre medlemskapet på Min side. Hver bokpakke inneholder en høytlesningsbok og to lær - å - lese -bøker barnet kan øve på å lese selv.


Du kan melde deg ut når du selv ønsker. I tillegg får du tilgang til e-bokversjoner av alle bøker du kjøper (via Gobokens bok-app og nettside). Hun har nemlig vært konsulent for serien og har klare favoritter.


Pekefingeren hjelper Astrid å få med alle bokstavene når hun leser. De beste bøkene er Æsj bæsj og Rar mat! Sandviks tilbyr veiledning gjennom Babyverden. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Les mer om bruk av informasjonskapsler.


Jeg er så stolt av gutten min, som skal begynne på skolen til høsten. Vi meldte han inn i Goboken - lær å lese - klubben. Han fikk sin velkomstpakke for et par uker siden, og han klarer allerede å lese hele den ene boka Jeg har lest boka for han ganger og vi har øvd mye på bokstavene på den fine tavla som fulgte med.


Hvordan viser barnet deg at hun er trett og ikke vil lese mer? Kanskje sparker hun ekstra med en fot i glede eller puster fortere? HVORDAN ENGASJERE BARNET Rytme i språket: I løpet av de første månedene av barnets liv.


I tillegg til høytlesningsboka får barnet to lær - å - lese -bøker der historiene på forskjellig vis er knyttet til høylesningsboka. Les derfor helst høytlesningsboka først, og gå så løs på lær - å - lese -bøkene. Først leser dere lær - å - lese -bøkene sammen og prater om handlingen. Så oppfordrer du barnet til å prøve å lese litt selv.


Barnet er flinkere til å uttrykke seg nå og det betyr at barnebøkene ofte fungerer som samtalestarter. Velkomstpakkene til Goboken anbefales med utgangspunkt i barnets alder. En bok fra hver serie kan lastes ned GRATIS av alle, for å få en prøvesmak. Du som abonnerer på serien, får gratis tilgang til e-versjoner av alle bøkene du har kjøpt. Du må være innlogget i appen for å kunne laste ned e-bøker.


Disse bøkene har enkle, men morsomme fortellinger. De første bøkene i serien bruker bare bokstaver, pluss noen ord som gjentar seg mange ganger. Barnets evne til å lytte og forstå det som blir sagt er derfor helt avgjørende på veien til selv å lære å lese og skrive, forklarer Kitt.


Ettersom tekster i barnebøker inneholder flere sjeldne ord enn dem vi vanligvis bruker i samtaler med små barn, vil det å lese for dem gi ekstra gevinst for ordforrådet. Bæreseler skaper tilknytning og samhørighet, og SUPPORi er så enkel å bruke at du kan benytte den når som helst! Jo tidligere dere leser sammen, jo bedre. Forskning viser at barnet ditt har stor nytte av bøker allerede fra måneders alder. Bøkene på første nivå gir barnet en myk start på lesingen, og gjør det trygg på de første bokstavene.


Oppgaver på tre nivåer for deg som kan lese. Ordlister, bilder og lyd. Lær barnet ditt å lese.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg