tirsdag 19. mai 2015

Byte fastlege

Bor du ikke på samme adresse som barna dine? Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen. Informasjonen på helsenorge. This site won’t let us show the description for this page.


Når du bytter fastlege på helsenorge.

Er du medlem av folketrygden i Norge og er statsborger enten. Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og. Prøv Dinepå dager. Kontakt pasient- og brukerombudet når du trenger råd og. Her er et 30-dagers.


Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Søk blant alle fastlegene her.

Bytte fastlege - Min fastlege. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Fastlegeordningen sender deg en melding om hvilken fastlege du er tildelt. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste fastlege finner du her. Noen er så glade i den fastlegen de har at de blir stående på listen til en fastlege langt unna. Det kan oppleves som et problem, og du bør ha en fastlege i rimelig nærhet av der du bor, råder lederen i Norsk forening for allmennmedisin.


Trykk først på bytt fastlege og så må du søke på SiO under legekontoret du vil bytte til. Bytt fastlege på helsenorge. Hvorfor velge fastlege hos oss? Velger du fastlege hos oss, får du en lege som er spesialist på vanlige studentproblemer.


Legene våre er spesialister i allmennmedisin, eller er under spesialisering. Brødbaking har aldri vært enklere. Kjøp brødbakermaskin fra NetOnNet i dag! Medisinsk utstyr og hurtigtester.

Narkotikatester og graviditetstester. Alle som er bosatt i en kommunen har rett til å stå på liste hos en fastlege. Som bosatt regnes den som er registrert i folkeregisteret.


Asylsøkere og deres familiemedlemmer har rett til å stå på liste når de er medlem av folketrygden. Pasienten velger selv fastlege og bytte lege hvis det er ledig plass på fastlegelisten. Planlegger du å bytte fastlege ? Rettigheten gjelder også på tvers av dagens kommunegrenser. Eneste forutsetning er at legen har ledig plass på listen sin. Endringen gjennomføres inne på nettsiden til Direktoratet for e-helse.


I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Barn under år har krav på samme fastlege som foreldre, selv om legens liste er stengt. I tillegg kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin.


Oversikt over fastleger i Trondheim, og hvem som har ledig plass på sin liste, finner du på helsenorge. Da velger du deg selv. Da får du først vite hvem som er din fastlege , det står øverst. Gå ned til bytte fastlege , da er du inne på samme type side som du var på tidligere (før du logget inn). Da kan du velge ønsket kommune, trykke der, og så kan du både bytte lege og sette deg på venteliste.


Slik bytter du fastlege. Det er HELFO som administrerer og er ansvarlige for ordningen. På deres hjemmesider kan du enkelt bytte fastlege til en annen om ønskelig. Du har mulighet til å bytte fastlege to ganger årlig, i tillegg kan du bytte dersom du flytter, om fastlegen din slutter eller om fastlegen reduserer antallet pasienter på.


På Helsenorge kan du finne ut hvilken fastlege du har, se fastlegens adresse og telefonnummer, bytte fastlege , melde deg inn eller ut av ordningen, søke etter fastlege etter forskjellige kriterier, se hvor mange bytter som gjenstår og se hvem du har hatt som fastlege tidligere. Kan jeg bytte tilbake til min gamle fastlege ? Ja, du kan bytte tilbake til din gamle fastlege dersom denne fortsatt har ledig listeplass. Det betyr at dersom du bytter fastlege , for så og flytte tilbake til din gamle fastlege , så har du brukt opp kalenderårets to bytter. Du kan finne og bytte fastlege selv.


Du må således vente til neste kalenderår før du kan bytte fastlege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg