torsdag 21. mai 2015

Ferie med spedbarn

Ferie med spedbarn

Reisen til England er ikke noen lang tur. Så klart det går an å reise med en baby! Her får dere nyttige tips til alt dere må huske på for en god ferie med spedbarn - med alt fra reisemål, overnattingsste flyreisen og pakkelisten til hvordan dere bør legge opp dagen.


Ferie med spedbarn

Det er ingenting i veien for å ta med minstemann på sydentur til land i Europa så lenge du tar enkelte forholdsregler. Litt planlegging kan også være med på å gjøre ferieturen mer behagelig for både deg og barnet. Skal du reise langt med fly, kan det ofte være en fordel å reise om natten. Du kan ta med bodyer med lange ermer og korte ermer, varme og myke gensere, myke bukser, heldress i bomull, kjoler, hårbån luer, tynn ull og gode sokker. Dere kan også ta med et babyteppe, vi tok med to.


Siden spedbarn må sitte på fanget til en voksen på flyet, må hvert spedbarn om bord ledsages av en voksen. I tillegg får to voksne for hvert spedbarn som reiser i en gruppe som drar nytte av prioritert ombordstigning, tidlig ombordstigning. Dette betyr at en familie med to spedbarn i gruppen kan inkludere fire voksne i gruppen deres for. Da var det ikke noe ferie -boost å være der. Mange foreldre vurderer å reise utenlands selv med veldig små barn, mens andre foretrekker å vente litt.


Hva som passer deg og din baby er det bare du som kan avgjøre, men her har vi samlet praktisk informasjon om ting du bør tenke på når du reiser med barn under år. Både mannen min og jeg er enige om at det er vår beste ferie. En må bare legge til rette når en reiser med små barn. Det eneste problemet var at de ikke hadde barnegrøt i Italia. De hadde barnepasta, men det falt ikke i smak.


Tenk over hva en må ha med på en tur og hva en kan skaffe dit en kommer. Fullt utstyrt kjøkken, romslig stue og deres helt private uteområde – lite er deiligere enn å ha et helt eget hus i ferien. Gå sammen med et eller flere vennepar med barn i samme alder, så kan barna leke med. Thailand er et familievennlig reisemål, selv om reisen kan være lang på 1timer. Ta med kosedyr, høretelefoner, skjerm, aktivitetsbok og skift.


Men det er fullt mulig å få til en behagelig flytur. Landsbyen Khao Lak passer ekstra fint til de som vil på ferie med barn. Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Nysgjerrig på hvem vi er?


Finn din ferie på Reiseguiden. Sammenlign priser og bestill i dag! Og du, har du enda ikke bestemt deg for hvor familieferien skal gå, har vi flere tips til hvor du kan legge ferien med barn. Sydenferie med barn og spedbarn.


Ferie med spedbarn

Ifølge administrerende direktør i Ving, Christian Grønli, er det viktigste for babyen å være sammen mor og far, og ikke selve reisemålet. Når er det ok å dra på ferie med spedbarn ? Men vi har masse gode venner vi gjerne skulle besøkt på Kreta i år, da vi giftet oss i sept. Bilferie med barn, ofte den ferien som høres mer idyllisk ut i hode enn den blir i praktsis.


Men om man forbereder seg godt, kan turen ofte bli mye bedre enn man hadde tenkt. Vi har lang erfaring med barn i bil. Siden eldste på syv var liten ble hun med oss på lengre turer opp til familien i midtnorge. Ving har lang erfarenhet med familiereiser, her har vi samlet informasjon til dere som skal på tur. Da det er mye at tenke på innen reisen med barn så har vi gjort anbefalinger med det som kan behøvas at tas med på reisen.


For at få en deilig ferie så skal man bo på noen av våre familiehotell og ha lest litt om hotellet innen. Men hvor mye bagasje man kan ta med i tillegg, er avhengig av billetten. På disse har man ingen bagasje inkludert.


Håndbagasje er ikke inkludert for spedbarn. Det er ulik oppfatning i ulike fagmiljøer om hvor stor barna bør være før de tas med på sydentur, forteller overlege Marianne Bergsaker fra vaksineavdelingen folkehelseinstituttet. Jeg mener at foreldre bør spørre seg hva som er hensikten med turen hvis man skal reise langt med et spedbarn. Jeg vil anbefale folk som ikke har reist til Thailand tidligere om å tenke over sikkerheten til de små når man reiser innenlands.


Ferie med spedbarn

Vi hadde med Maxicosi-bilstol, men den ble svært lite brukt da det knapt fins biler med bilbelter i Thailan og de som har belter har sjelden lange nok belter til å feste en bilstol, sier hun. Opplevelser for barn på norgesferie i sommer. Ferie i Norge med barn.


Dette kan dere gjøre på familieferie i Norge, alt fra dyrepark til krigsmuseum og å se på slottet i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg