torsdag 21. mai 2015

Riga reisetips

Riga reisetips

Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Våre dyktige reisekonsulenter hjelper deg med å realisere reisedrømmen din! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Slik får du en perfekt weekendtur i Latvias hovedstad.


Riga den største byen i Baltikum. Middelalderbygninger er godt bevart i gamlebyen (det historiske sentrum), og den nyere sentrumsbydelen er preget av jugendstilen eller art nouveau, som stilen også kalles. Den nye byen er lett tilgjengelige med et effektivt og moderne buss- og trikkenett. Vi hjelper deg på veien, og gir deg tips til arkitektur, mat, historie og spa du må få med deg i Latvias hovedsta Riga.


Byens historiske sentrum, Vecriga, står på UNESCOs verdensarvliste, og det er flere grønne lunger i rundt i byen hvor du kan slappe av i fred og ro. Prisnivået på mat, drikke og hotell er nemlig mye lavere enn i Norge, noe som gjør at flere og flere nordmenn tar reisen hit. Byen trafikkeres av trikker og busser. En annen ting er at butikkene ligger nær hverandre, slik at du kan bruke kreftene inne i butikkene og ikke mellom dem.


Riga reisetips

Kjappe fakta om Riga. Innbyggertall: 723. Vi har all informasjonen du trenger, fra priser og tidspunkter til forbi-køen-alternativer og billetter på mobil. Mai til september er en fin tid å reise hit på, men mange velger også det store julemarkedet i desember.


Bestill på forhånd med GetYourGuide og få mest mulig ut av din reise til Latvia. Er befindet sich in der Nēģu iela unweit des Hauptbahnhofs und besteht aus großen Hallen, welche „thematisch“ nach Fisch, Fleisch, Milchprodukten sowie Obst und Gemüse geordnet sind. Der Kurort Jurmala lädt mit seinem Strand zu langen Spaziergängen und Erholung ein.


Gamlebyen preges av turister. Kjøp mer enn én – for du kommer garantert til å sluke dem på 1-2-3! Prahatips gir deg de beste tipsene for din reise til Praha.


Nettsiden er en del av et større nettverk av reisesider fra Mita Media. Les mer om hvordan vi håndterer din personlige informasjon her: General Data Protection Regulation (GDPR). Byen, som ligger kun få flytimer unna Norge, kan nemlig by på et rikt utvalg av shopping, kulturliv og gastronomisk godbiter.


Riga reisetips

Bli med å utforsk den UNESCO-vernede gamlebyen, spesielt kjent for sin jugendstil. Med buss eller taxi kommer du deg inn til byen på minutter. Om du skal ta taxi, benytt deg av Airbaltic-taxi for å være sikker på ikke å bli lurt. Men sånn er det å være etterpåklok! Explore Rīga holidays and discover the best time and places to visit.


Info og knallgode reisetips for Berlin! Les om attraksjoner, uteliv, shopping, overnatting, transport og lokalbefolkning. Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden! RIGA (VG) Rigabalsamens hjemby kan også friste med velgjørende balsam for kropp og sjel på ett av byens mange dag-spa.


Riga reisetips

Bykjernen er liten og oversiktlig og du rekker å få med deg mange opplevelser i løpet av en helg. Med hyggelige priser på mat, drikke og shoppingartikler kan du nyte helgen med god samvittighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg