mandag 25. mai 2015

Servietter med trykk dåp

Nordens største utvalg! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Alt til restauranten - webbshop! Våre servietter med peronlig trykk til dåp og selskap er veldig populære og gir en skikkelig wow-følelse.


Velg mellom servietter i en mengde ulike farger og størrelser.

Du velger senere om du vil ha et søtt symbol, barnets navn og dato eller en helt egen layout trykt på din serviett. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Festen Starter Hos Oss - med servietter , bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god på pris på servietter.


Eksklusive personlige servietter med eget trykk , tekst og motiv. Legg trykket på serviettene. Og press etter anbefalt temperatur etc. Ta av plasten, og du er ferdig.

Prisen ble jeg veldig overrasket over, det kommer på rundt hundrelappen for 50stk om en kjøper rimelige servietter. Lager en mindre trykk og utnytter plassen godt, så blir det enda rimeligere. Håndtrykte servietter vekker oppmerksomhet, og gir ditt selskapsbord en elegant og eksklusivt utseende.


Vi trykker tekst og motiv på servietten med folie. Folien presses mot serviettene med en metallplate (en klisjè) og varme for at folien skal festes. Resultatet blir et skinnende og blankt trykk som ser eksklusivt ut. Servietter med trykk dåp.


Hos oss, trykker vi din personlige tekst. Vi har et stort utvalg servietter , ensfargede, med preget mønster og med mønster. På denne siden har vi kun lagt til et utvalg av de serviettene som brukes mest til dåp , navnefest og babyshower. Vi har alt fra det personlige innbydelseskortene til de matchende dekorasjonene og tilbehøret, mange med eget trykk og design. Kaffeservietter: 25xcm.


Lunsjservietter: 33xcm. Dekorasjoner, bordkort, invitasjoner, servietter og andre ting. Innbydelser bordkort takkekort servietter on Pinterest. Fikk se noen fine servietter med trykk.

Invitasjoner og takkekort til bryllup og dp Tilbehr. Party Warehouse AS. Niels Henrik Abels v. Her finner du enkle instruksjoner på hvordan du kan brette servietter til dåp og navnedag.


Det er instruksjoner på: Enkelt seil. Teksten folieres hvilket innebærer at det er en. LeneChr Forumet er livet. Dåp servietter pk blå.


Mange velger en farge som går igjen på duker, blomster, lys og servietter i barnedåp. Her er det bare fantasien som setter grenser. Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort.


I vår butikk finner du også festtilbehør som ballonger, banner, servietter , gaveesker og mye mye mer å feire dåp , bryllup, bursdag eller konfirmasjon. Alle dine personlige tekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg