tirsdag 12. mai 2015

Cruise københavn

Cruise københavn

Få maks ut av sightseeingen! Oppdag byen fra vannet. Book de mest populære opplevelsene. Hundrevis av muligheter. De beste aktivitetene for deg. Velkommen til Kensaq. Se våre tilbud her. Finn cruise københavn i dag!


Cruise københavn

Du får nesten timer i byen, og tax free, restauranter og velvære om bord. Når det er ferie, ønsker de fleste av oss å slappe av, oppleve nye steder og more seg med familie og venner. Et cruise med oss gir deg alt dette pluss mye mer – med en ny, spennende by å oppdage hver dag!


Vi tilbyr et stort utvalg av ulike hotell i storbyen, og også ulike pakker med gode tilbud. Opplev for eksempel Norges spektakulære kystlinjen fra første stund med et cruise til magiske norske fjordene. Eller opplev imponerende arkitektur til det kulturelle Baltikum. Vi hjelper deg med cruise i hele verden: cruise i Middelhavet, cruise i Asia, cruise i Sør-Amerika, cruise med Hurtigruten.


Cruise københavn

Cruisereiser KAN cruise ! Oplev fx Norges spektakulære kystlinje fra første parket på et krydstogt til de fortryllende Norske Fjorde. Eller oplev imponerende arkitektur på et cruise til det kulturelle Baltikum. Tilbudet er et cruise med to kvelder til sjøs og nesten syv timer i land. Tilbudet kan ikke endres til én vei eller utvides med hotell.


Båten legger fra kai i Oslo kl. Du kan bestille måltidene før avreise. Lidkoeb er en annen kul bar. Døgnåpen kunderservice. København neste morgen kl.


Cruise københavn

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Besøk royalcaribbean. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki.


Art-deco-bygget i vannkanten huser også tre velrennomerte restauranter (to skandinaviske og én indisk). Men på et cruise er det hotellet som tar deg med rundt til severdighetene, så du slipper å skifte hotell flere ganger underveis. Transporttiden kan brukes til å slappe av i skipets herlige omgivelser og nyte utsikten.


Begrepet hotell med havutsikt får helt ny betydning etter et cruise ! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester. Rask, enkel, lett å bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg