onsdag 27. mai 2015

Aktiv ferie med barn

Del opplevelsene med trivelig reisefølge. Spreke fotturer til spennende reisemål. Sjekk vårt utvalg her! Aktive reiser i inn- og utland! Les mer om hva vi kan tilby her!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Treningsreiser er ikke bare for voksne - book en aktiv ferieuke der hele familien får rørt på seg. Se treningsreiser for hele familien.


Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Familieferie med baby og små barn. Jo mer moro de har det, desto mer kan du slippe løs ditt indre barn.

Nyt en aktiv ferie ved Gardasjøen med In-Italia. Kjør selv eller fly ned og lei en bil - så kan du oppleve det beste Nord-Italia har å by på på ferien din. Gå sammen med et eller flere vennepar med barn i samme alder, så kan barna leke med hverandre. I tillegg kan foreldrene bytte på å være barnevakt og å passe på rundt svømmebassenget. Så får dere litt tid til å være kjærester på ferien også.


Husker du alle de lange timene i en kokvarm bil på tidlig 90-tall? Her guider vi deg til den perfekte ferien. Se hele utvalget vårt nedenfor.


Tag børnene med på en sjov og anderledes adventure ferie med mange sjove aktiviteter, eller måske en fantastisk naturferie på cykel eller til fods. Norge er et ferieland med mange gode familietilbud. På norske besøksgårder kan barna hoppe i høyet og leke med søte dyr. Noen erfaringer dere kan samles om, som dere i mange år vil huske med glede. Vi kan tilby et stort utvalg av hoteller, leiligheter, villaer og agriturismo over hele Italia og flere av dem er svært godt egnet for en ferie med både barn og voksne.


Vil dere krydre opplevelsen med litt luksus, kan dere booke en all inclusive-flåte, med ferdigfiksede soveplasser og matservering. En idyllisk, utfordrende og uforglemmelig opplevelse for hele la familia! Opplevelser på hesteryggen.


For hesteglade barn over år, arrangeres det flere rideleirer i Sverige.

Skriver om strandferie, storbyferie, kulturreiser, aktiv ferie , vinreiser og mye annet i nære og fjerne strøk. Oppdag en helt ny verden sammen med barna dine. Ferie i Toscana med barn. Barneferie i Toscana.


En ferie med barn blir vellykket ved å kombinere utflukter for alle aldre. Få tips til en begivenhetsrik barneferie i Toscana her. Bestill feriehus eller ferieleilighet i Toscana og nyt en avslappende og spennende ferie med barna. Er barna dine glade for å være aktive, så er det heldigvis nok muligheter til å underholde dem i løpet av ferien. En aktiv campingferie Camping er en fin måte å introdusere barn på friheten til å leve og leve i naturen.


Les også: Hit kan du dra på ferie i Norge med barna ! Marte Lindstad Næss tok deler av fødselspermisjonen i Italia, Toscana, og angrer ikke et sekund: Vi valgte Italia, og synes vi traff blink. Fødselspermisjon og ferie har vi lagt til et land hvor vi langt ifra er de eneste som synes at vi har verdens herligeste, lille. Thailand er et familievennlig reisemål, selv om reisen kan være lang på 1timer. Men det er fullt mulig å få til en behagelig flytur.


Ta med kosedyr, høretelefoner, skjerm, aktivitetsbok og skift. Landsbyen Khao Lak passer ekstra fint til de som vil på ferie med barn. Oppmuntre dem til å følge med på veien (eller sjøen, om dere reiser med båt). Ikke gi barna søtsaker eller for mye mat rett før reisen, og unngå alt som kan gi ubehagelig lukt.


Legemidlene Peremesin og Postafen kan brukes av barn ned til ett år, mens Marzine kan brukes av barn ned til to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg