onsdag 6. mai 2015

Oppskrift vegetar

Oppskrift vegetar

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Vegetaroppskrifter som alle får til.


Oppskrift vegetar

Bla gjennom vår store oppskriftsbok med spennende, smakfulle vegan- vegetaroppskrifter. Finn oppskrifter på f. Det er viktig at kostholdet vårt dekker kroppens behov for alle de næringsstoffene den trenger. Bruk bønner, linser, sopp og nøtter for å lage gode erstatninger for eksempel kjøttdeig, eller kjøp vegetarprodukter. Her har vi samlet våre oppskrifter til frokost, lunsj, våre middagstips og tilbehør.


Vi har samlet et knippe vegetar -retter fulle av gode smaker. Har du en kjøttfri dag i uka, for eksempel kjøttfri mandag, finner du garantert noe du vil like her. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Egne forsider for vegetar - oppskrifter. I de ti årene eller så som er gått siden jeg begynte å bli mer bevisst på kjøttforbruket mitt, har jeg samlet et godt knippe oppskrifter jeg ofte går tilbake til.


Oppskrift vegetar

Mettende, naturlig sunne middager, som godt kan spises på en hverdag. De beste vegetar oppskriftene finner du her. Salater, omelett, grateng og dressinger er noe av det du vil få. Du trenger ikke å være vegetarianer for å nyte disse smakfulle og sunne rettene. Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag.


Hundrevis av forskjellige restauranter. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Her finner du alle våre vegetariske oppskrifter.


Vi benytter cookies for å gi deg en god opplevelse av siden. Ved å godkjenne kan du for eksempel lagre oppskrifter. Stikk nellikspikrene i løken og legg den i en kjele sammen med linser, laurbærbla salt og vann. En vegetar vårrull som smaker godt. Det kan jo selvsagt varieres på innholdet, men vi bruker gjerne det vi har i kjøleskapet.


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Laccha paratha med et lag av margarin i, og kombinasjon crispy og fluffy gjør at den bare smelter i munnen.


Tidligere har jeg en oppskrift av aloo paratha på bloggen – det er er altså et indisk flatbrød fylt med potetmasala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg