mandag 25. mai 2015

Menssmerter uten mens negativ test

Her på nettet får man ofte inntrykk av at folk tester positivt rundt 8-12dpo, men det er jo også utrolig mange som må komme til IKM før de kan teste positivt. Svake menssmerter over lang tid uten mens kan også være. Tok gravid- test idag, den var negativ. Jeg fikk skikkelige mens smerter i går, men ingen mens , tok test i dag, men den var negativ.


Menssmerter uten mensen.

Sterke menssmerter, men ingen mensen. Dessverre finnes det ikke noe godt svar på spørsmålet ditt. Det finnes flere eksempler på at man kan blø tidlig i graviditeten uten at det er fare på ferde, men det er også mange eksempler på det motsatte.


Negativ test men ingen mensen Hei. Skulle hatt mensen for dager siden. Men enda ikke fått det, kroppen oppfører seg akkurat som at at jeg har mensen.


For en uke siden fikk jeg blødning i - dager. Tok en graviditetstest i går (midt på dagen) som var negativ så er ikke gravi.

Og det har jeg alltid hatt med og uten p-piller 1-dager før mens. Denne gangen kom ikke mensen. Ikke antydning i det hele tatt og menssmertene er her fortsatt. Har hvit loation aktig utflod. Har tatt tester de siste morningene men alle er negative.


Kan jeg være gravid eller er mensen bare forsinket ? Syns bare menssmertene har vært lenge nå. Men jeg er i ferd med å bli flau og et mareritt for omgivelsene mine! Hvoror har dette skjedd? Jeg har fått folk til å sette av tid til meg, spør om de kan sette av tid til å hente eller kjøre meg et sted.


Fordi jeg får så mange. Jeg hadde faktisk mens noen dager før jeg testet negativt selv om jeg var gravid. Når jeg nå teller i kalenderen, så har nok frøet festet seg allerede 14. Du må ta en ny test snuppi og venta lillegull!


Håper det er noen som kan hjelpe meg her. Det er jo kjempelenge siden du var hos legen. Kan jo være at både EL og befruktninga skjedde seinere enn du trodde.

Man skal jo ikke uten videre godta at mensen uteblir to mnd på rad uten at man har god grunntil det( medisinering, ekstrem trening eller slanking, sykdom osv). Tok test både på lørdag og i dag, men begge var negative. Har egentlig ikke hatt så mye symptomer.


Litt ømme bryst er det eneste. I dag har jeg litt vondt i ryggen så det kan jo tyde på at mensen kan være på vei. Sist gang jeg var gravid fikk jeg veldige menssmerter et par dager etter at jeg skulle fått mensen.


Skal gje deg eit rå eg ville blitt like mykje som deg å fått, vente med å teste. Vent og test igjen, vent og test igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg