tirsdag 26. mai 2015

Hvor bør man bo i dubai

Det er egentlig ikke noe sentrum i Dubai. Shoppingen foregår på kjøpesenter. Hvis du ikke velger å bo på stranden, må du ta taxi dit. Det som er greit ved å bo på strand-hotell, er at du får du solstoler og privat strand (uten selgere).


Disse er meget populære og bør bestilles i forveien).

I dagens Abu Dhabi blir man møtt av imponerende bygninger, luksuriøs shopping, spennende severdigheter og en åtte kilometer lang strandpromenade med en herlig bystrand. Vi vil ha restauranter og gjerne noen butikker i nærheten, samt nærhet til stran evt. Jeg tror ikke jeg ville have lyst til at bo noget andet sted i Dubai. I verste fall kan man som nybakt mor havne i fengsel. Trenger ikke høre alle grunnene til at man ikke bør besøke Dubai.


Blir i februar neste år, akkurat fått invitasjon, så har god tid å planlegge. Barna vil være ca ett og år gamle.

Er det noe sted man kan bo. Gratis avbestilling! Som turist bør man derfor ta visse hensyn spesielt når det gjelder bekledning og offentlige kjærtegn. På kjøpesentrene oppfordres det skriftlig om å dekke til skuldre og knær, og spesielt som kvinne skal man ikke kle seg provoserende.


Hvor lenge du skal vre borte, hvor du skal bo og hvem du skal fly med. Vil man opleve dubai skal man ogs bo i dubai , enten i den gamle. Ved trafikkulykker må man følge reglene i emiratet hvor ulykken skjer. Politiet må uansett tilkalles.


I Abu Dhabi kan man flytte kjøretøyet til siden av veien for å unngå å hindre trafikken hvis det ikke er personskade og skaden på kjøretøyet er liten. Rønne mener også man bør besøke andre deler av emiratet. Utenom shopping, så er det også mye annet du bør få med deg.


Her kan vi nevne Broadway, for oppsetningen der er noe for seg selv. Ettersom vi reiste i Mai fikk vi mye mer for pengene, men dersom man reiser i høysesong må man betale mye for å bo der. Verdens høyeste bygning med verdens raskeste heis må selvsagt oppleves når man er i Dubai.


Besøk Burj Khalifa.

Vil man bo eksklusivt, kan det anbefales å finne et hotell i området rundt Jumierah Beach, hvor man blant annet kan finne Burj Al Arab, som er verdens eneste hotell som hevder å være sjustjerners. Specielt om aftenen er det et stort tilløbstykke at se det elegante show, hvor vandstråler skyder 1meter op i luften i takt til musikken. Dubai er nu til at betale - Rejseliv 8. Her bør du bo : Unike JA Jebel Ali Beach Hotel for barnefamilien og selvfølgelig luksuriøse og anerkjente Atlantis The Palm. Den futuristiske hovedstaden i De forente arabiske emirater. I går kveld kom datteren min Siena og jeg hjem etter fire netter i Dubai.


Mitt absolutte favorittsted å bo , er ute på Palmen, og jeg har bodd på Fairmont The Palm to ganger nå, og er ekstremt fornøyd med hotellet, rommene, servicen, og locationen. Her har man satset flere hundre milliarder på fantastiske bygninger som slår de fleste rekorder. Man må ta mye taxi. Bør velge executive, så man får utsikt til havet og kommer høyt opp pga støy fra byggearbeider dag og natt.


Bangkoktips gir deg de beste tipsene for din reise til Bangkok. Nettsiden er en del av et større nettverk av reisesider fra Mita Media. Les mer om hvordan vi håndterer din personlige informasjon her: General Data Protection Regulation (GDPR). Litt utenfor sentrum ligger Jumeirah Beach, den berømte stranden som strekker seg langs den arabiske golfen, her ligger det velkjente og flotte hotell.


Enten du helst vil være i nærheten av stranden, shopping, historiske severdigheter eller i livlige områder med massevis av kultur og opplevelser. Likevel bør en merke seg at de fleste hoteller og klubber vil servere mat og drikke til turister. Under Ramadan bør turister være ekstra påpasselige med å kle seg dekkende og respektfullt mens man er utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg