tirsdag 19. mai 2015

Første samleie

Gutter har som oftest runket i flere år før de har sex første gang, gjerne flere ganger i uken. Ukritisk sex, kan ses på som en form for selvskading. Jeg var og hadde en kjæreste på 16.


Husker det som en fin opplevelse, fordi vi var veldig glad i hverandre. Hvordan var ditt første samleie?

Første samleie etter fødselen - Graviditet,. Hvorfor ble mitt første samleie så vellykket? Det var med typen min so. Vi brukte selvfølgelig kondom og jeg går ikke på noe annen prevensjon.


Jeg er veldig redd for å bli gravid. De første gangene en har samleier så kan en oppleve blødning. Dette på grunn av skjedekransen.

Samleie skal ikke være vondt! Da er skjeden tørr og trang og friksjonen fra penisen kan lage små rifter og sår som svir og gjør vondt, nesten som gnagsår. Mange tenker på første gang som den første gangen de hadde penetrerende samleie. Når det snakkes om debutalder i undersøkelser eller lignende, er det altså stort sett snakk om når man hadde penetrerende samleie for første gang.


Hvorvidt en person har debutert seksuelt eller ikke (ofte kalt å være jomfru), defineres ulikt. Gikk veldig bra og vi trives godt sammen fremdeles. Slet lenge før og etter med at jeg var flau over at jeg var sen, hadde flere sjanser blant annet første gang som 16-åring, men flere gutter sviktet meg og vi kom aldri så langt før det.


Mitt første samleie. SVAR: Hei jente år! Takk for spørsmålet ditt. Jeg tror det er fordi vi begge hadde lyst, det var Eivor som tok initativ. Skjedekransen ble tidligere omtalt som jomfruhinnen, fo.


Vi følte oss trygge på hverandre, Eivor hadde ingen jomfruhinne og følte ingen smerte. Men viktigst tror jeg er at det var ingen nervøsitet for at Eivor skulle bli gravi hverken fra min eller Eivor sin. Jeg lurer litt på hvordan første samleie er etter fødselen.


Har fått med meg at man må belage seg på å bruke glidemiddel osv, men jeg hører veldig forskjellige beskrivelser, der noen er veldig vide, mens andre nærmest er for trange.

Smittet av kjønnssykdom ved første samleie ? Hvis dere ikke har brukt kondom ved samleie ,. Så da så jeg ned og. Jeg hadde idag mitt første samleie. Ordet samleie betyr bokstavelig talt å dele leiet, altså senga eller der en ligger, med noen, men det har fått den underforståtte meningen seksuell aktivitet.


Tidligere ble også begrepene sammenleie, besoving og beligging benyttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg