onsdag 13. mai 2015

Gratis kondomer norge

Finn Kondomer Norge. Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Super bilferie i Norge med halvpensjon.


Gratis kondomer norge

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kondomer er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket graviditet. Her kan du bestille gratis kondomer og få vite mer om hvorfor du bør beskytte deg.


Hvorfor bruke kondom? Hva kan gjøre det vanskelig å bruke kondom? Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema.


Målgruppe og utdeling av gratis kondomer. Merk at privatpersoner ikke får tilsendt gratis kondomer og glid på denne siden. Denne siden er for bestillinger til f. Helsestasjoner, skolehelsetjenesten, helsesøstre, russestyret, organisasjoner, arrangement og andre som trenger gratis kondomer og glid for utdeling til ungdom. Utgått på dato: Det er begrenset holdbarhet på kondomer.


Gamle kondomer sprekker lettere. Kontroller datostempelet på pakningen. Helsedirektoratets har en kondomordning hvor både privatpersoner og institusjoner, organisasjoner og arrangører kan rekvirere gratis kondomer : Få tilsendt gratis kondomer.


Antall gratis kondomer som ble delt ut økte fra 400. Vi tilbyr et stort sortiment av kondomer , glidemiddel, intimpleie og hjemmetester med rask og diskret hjemmelevering til hele verden. Hos oss kan du kjøpe skreddersydde kondomer og betal trygt med kort, faktura eller PayPal. For deg som bor i Norge , har du din forsendelse hjemme i postkassen innen noen få dager. Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier og på helsestasjon for ungdom, OG du kan få dem tilsendt direkte hjem i posten.


Du bestiller på nettet og får tilsendt en pakke med - kondomer i nøytral konvolutt. Levering innen en uke fra du bekrefter bestillingen. Alt er helt gratis. Bestill gratis kondomer. Seksuell helse – lokalt folkehelsearbeid.


Gratis kondomer norge

Kondomer kjøpes uten resept og uten aldersgrense, noe som er en selvfølge i Norge , men ikke overalt i verden. Tilbudet er ikke bare til ungdom eller utsatte grupper, men et gratis tilbud alle kan benytte seg av fra det offentlige. Stadig flere ber om gratis kondomer.


Hele millioner ble sendt ut via Helsedirektoratets kondomordning i fjor. I fjor ble det utført 13. Tiden fra smitte til sykdom kan variere fra dager til uker, men vanligvis tar det ca. Sykdommen deles inn i tre stadier, primær, sekundær og tertiær syfilis, men ikke alle syfilissmittede gjennomgår disse stadiene.


Gratis kondomer norge

I dag kan du lett bestille kondomer på gratiskondomer. Har tenkt å bestille gratis kondomer på nett. Kan jeg bestille kondomer på nett og hente pakken på butikken? Fra denne nettadressen kan man bestille en gratis prøve-pakning med kondomer.


Gratis kondomer med humper. Dessverre klarer jeg ikke å finne ut om alle inneholder glidemiddel. Man må erklære seg år for å kunne bestille fra dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg