mandag 11. mai 2015

Gode middagsretter

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Hva vil du lage idag? Stalltipset er å lage seg en egen oppskriftsbase med kjappe middagsretter som både er gode og lette å huske.


Vi har gjort noe av jobben allerede. Vi trenger alle noen gode middagstips og oppskrifter i blant. Gratenger og middager i form kan varieres i det uendelige og passer fint til å fylle med middagsrester. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig, rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni.


Høsten er her og Matprat presenterer gode oppskrifter med alt av ferske og fantastiske, norske råvarer høsten har å by på. Dette er god sesongmat. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Når jeg ser på hvilke oppskrifter som blir lest av dere lesere så er det tydelig at ikke jeg er den eneste som synes det er deilig å komme tilbake til hverdagsrutinene igjen.


Gode middagsretter

I dette innlegget har jeg samlet sunne og enkle middagsretter. Middagene tar kort tid å lage og er perfekt hverdagsmat som kan nytes med god samvittighet. Raske hverdagsretter som er enkle, gode , varmende og relativt sunne.


Det er vel spørsmålet for mange i disse dager. Liker du tunfisk (som er grisebillig!) har du mange gode retter du kan nyte. Kremet tunfiskpasta er veldig godt og krever utrolig lite tid og penger. Kok opp fullkornspasta og trekk av vannet.


Gode middagsretter

Bland en boks med tunfisk med en halv boks rømme eller creme fraiche. Tilsett litt pepper og salt og ha noen cherrytomater og litt spinat. Noe for enhver smak. Ta turen innom her, da vel!


Se med her og få inspiration til den gode smagsoplevelse. En lækker hovedret er altid et hit og er med til at skabe den gode stemning rundt om bordet. Gode middagstips til en travel hverdag.


Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Her finner du hundrevis av raske og enkle middagsoppskrifter på under minutter. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.


I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. Suppe er sunn og enkel hverdagsmat å lage fra bunnen av. Denne milde tomatsuppen faller garantert i smak hos de minste. Med sprø ostetoast på toppen, får du noe knasende godt å tygge på i tillegg. Disse oppskriftene bør falle i smak hos de fleste barn.


Gode middagsretter

Dessert til forrett Elna Høyer-Dahl (41), redigerer og mamma. I vår kokebok myldrer det av slike gode salater. Her har vi plukket fram noen gode eksempler, både med og uten kjøtt eller fisk. Kanskje du finner gode ideer til hva du kan lage på neste kjøttfrie dag? Og er ikke det et tema, er disse salatene veldig gode som tilbehør.


Her finnes du ukesmeny med middagstips, fristende kaker og bakst, sunnere retter, vegetar samt tips til trender og råvarer i sesong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg