tirsdag 5. mai 2015

Lapper uten egg

Pannekaker uten egg. En god oppskrift på pannekaker som passer for eggeallergikere. Passer både for salt og søtt tilbehør.


Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne. Den burde stå på livets pensum spør du meg. Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt.


Og de er helt uten egg og melk. Advarsel: Avhengighetsskapende. Jeg snakker av erfaring. Du risikerer å få lyst på pannekaker hver dag.


Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på. Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen. Det går fint an å lage lapper uten melk.


I denne oppskriften har vi brukt havremelk og Soft Flora spesial, som er helt fri for både melk og melkeproteiner. Nystekte lapper , eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. De kan tilberedes både inne og ute. Server lappene med syltetøy eller rørte bær.


Tag: lapper uten egg. Lapper har sterke tradisjoner tilbake i. Se flere deilige lapper og pannekaker her. Først som et dugnadsprosjekt fra de ansatte.


Med årene utviklet skikken seg til et forventet serveringstilbud blant passasjerene. Selskapets svelerøre er i dag landets mest kjente, så kjent at man kan kjøpe krus med oppskriften trykket på om bord. Nysteikte vafler smaker utrolig godt med rørt syltetøy, krem eller rømme. Og skulle du ønske en røre uten egg smaker du ingen forskjell med denne oppskriften. Kilde: Stavanger Aftenblad.


Lapper uten egg

Det er mange som spiser de med blåbær, jordbær, banan, epler, sjokoladepålegg, ost eller sukker. Derfor blir det ofte lagd lapper på mitt kjøkken. I bunn og grunn trenger du bare to ingredienser, egg og mel, så tilsetter du vann eller melk til røra får passe konsistens.


For å få en god start på mandagen: Her er noen sunne, proteinrike og grove bananlapper som lages med havregryn, og som er helt uten hvetemel. Serveres gjerne sammen med oppskåret, frisk frukt og litt lønnesirup. Oppskriften gir ca. Vafler uten egg blir både knasende sprø og nydelige på smak.


Lapper uten egg

Her har vi på en enkel måte erstattet egg med kaldt vann. Fremgangsmåte: Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Kjempegode lapper som er raske å lage og helt uten fett! Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre.


Er du innom her for inspirasjon til frukosten? Eller kanskje lunsjen? Då er du komt riktig! For desse sunne, saftige havrelappane må prøvast – om du ikkje allerede har gjort det.


Dei er SÅ gode, og en virkelig storfavoritt hos både meg og dåkke. Knekk et egg og ha det i en bolle. Ha i most banan og krydder og pisk godt. Ha smør i stekepanna og stek lappene på medium varme.


La de “sette seg litt” før du snur dem så det ikke ender i bananlapp-katastrofe. Steketips: Bruk jernpanne, da får du inn litt jern den veien og! Til vanlig spiser jeg havregrøt, men det er jo uaktuelt på dette kostholdet. Det har lett for å bli mye egg , så jeg trenger noen forslag til andre t. Want your own blog?


Lapper uten egg

Media Kit Influencer Marketing. Ha litt olje eller smør i stekepanna og stek små lapper på middels varme. Lag de små, blir de for store kan det bli vanskelig å snu dem uten å ødelegge dem.


Spis lappene som de er eller ha på noe godt pålegg. Tips: Dette er en grunnoppskrift, den kan varieres i det uendelige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg