torsdag 14. mai 2015

Bestille kondomer

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie.

Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Finn bestille kondomer nå på Kensaq. Seksuell helse – lokalt folkehelsearbeid.


Målgruppe og utdeling av gratis kondomer. Merk at privatpersoner ikke får tilsendt gratis kondomer og glid på denne siden. Denne siden er for bestillinger til f. Helsestasjoner, skolehelsetjenesten, helsesøstre, russestyret, organisasjoner, arrangement og andre som trenger gratis kondomer og glid for utdeling til ungdom.

Rask gratis levering over 1kr (levering koster kr). Billige kondomer , de laveste prisene online. Sikker betaling når du kjøper kondomer. Diskré og anonym innpakking.


Helseutvalget distribuerer ikke kondomer per post, men du er velkommen til å hente gratis kondomer hos Helseutvalget i våre åpningstider. Kondomer kan bestilles på gratiskondomer. Organisationer, væresteder og lignende, der henvender sig til udsatte borgere, kan bestille kondomer hos København Kommune.


For at sikre at kondomerne kun udleveres til de relevante målgrupper, foretager Center for Sundhed i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen en konkret vurdering af alle indkomne bestillinger. Ved riktig bruk er det liten fare for at kondomet sprekker. Bruk ikke kondomer som er for gamle eller som kan ha blitt ødelagt. Grunner til at kondomet sprekker.


Luft: Dersom det blir en luftlomme mellom kondomet og penis kan det lettere sprekke. På apoteket kan du få tak i kondomer som er laget av uretanplast. De er tynnere og sterkere enn vanlige kondomer. Slike kondomer kan du også få på Helsestasjon for ungdom.


Vaksinekontrakter for nasjonale vaksinasjonsprogram. Folkehelseinstituttet anskaffer vaksiner til nasjonale vaksinasjonsprogram. Dette er også et av de rimeligste forebyggende tiltakene vi har,.


Du betaler kun for en vanlig sms.

Tilbudet er ikke bare til ungdom eller utsatte grupper, men et gratis tilbud alle kan benytte seg av fra det offentlige. Du kan bestille på nett, og få det tilsendt hjem i en anonym konvolutt. Du finner bestillingstjenesten på Helsedirektoratets side Helsenorge.


Se etter boksen som heter Gratis kondomer. Der kan du enkelt bestille de kondomene du ønsker, og det er flere typer å velge blant. VELG: Det er flere typer å velge blant. London Pub) og cruisingområder (som Sognsvann) eller hentes på klinikker og helsestasjoner.


Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg