torsdag 28. mai 2015

Vondt i klitoris

Vondt i klitoris

Har de siste ukene hatt vondt i selve klitoris eller området rundt. Smertene har gått litt opp og ne men det er vondt når jeg tar eller presser på området. Har undersøkt litt på nettet, men har ikke funnet noe som kan hjelpe. Lurer på om det kan være noe alvorlig eller om jeg bare er blitt øm e. Vondt i klitoris - Kropp og helse - Kvinneguiden. Kjæresten min har aldri fått orgasme.


Vondt i klitoris

Hun nyter forspillet og blir våt og kåt, men i stedet for orgasme får hun enormt vondt i klitoris. Takk for at du skriver til Ung. Du har hatt disse plagene så lenge at du bør få det undersøkt av en lege. Der kan de finne ut om det er en infeksjon, en hudlidelse eller en skade som gjør at du har vondt i klitoris over så lang tid. Hvis de ikke finner en konkret årsak, så kalles det vulvodyni.


Da er det smerter i klitoris , uten kjent årsak. Artiklene våre er evidensbasert og faktasjekket. Men i visse tilfeller kan det oppstå feil, da ber vi deg kontakte oss - så retter vi dem. Du kan få litt vondt i klitoris dersom du har onanert og massert hardt og direkte på klitoris eller har litt for hard sex. Sykehistorien din vitner ikke om slik forklaring på problemet.


Det er ikke farlig. For noen kvinner kan sex være vondt eller nærmest umulig, og noe så enkelt som å sette inn en tampong eller føre inn en finger i underlivet kan bli en liten kamp i seg selv. Vaginisme kan være svaret. I følge NHI rammes prosent av befolkningen av denne tilstanden.


Kvinner i 20-årene er de som blir rammet oftest. Tar jeg på klitoris så gjør det Veldig vondt. Hadde skikkelig utflod i overigår da. Husker det liksom bare rant da jeg var på vei hjem, så jeg måtte rett og skifte. Denne gidder jeg ikke å ta helt anonymt.


Men etter fødselen (keisersnitt) opplever jeg ubehag nedentil under sex, spesielt i klitoris. I tillegg skal det så lite til før jeg blir. Jeg er en kvinne på år. Etter orgasme har jeg fått vondt i eggstokkregionen i begge sider. Men i det siste har den smerten gitt seg, men det er akkurat som jeg er blitt følelsesløs i klitoris og området rundt, slik at det er vanskelig å oppnå orgasme.


Klitoris er rett og slett vond når jeg har mensen og også litt før. Er det så uvanlig at jeg må få det undersøkt? Nå ble jeg en smule bekymret her jeg. Hva kan dette skyldes? Fikk bedøvelse, og merket derfor ingenting av selve piercingen.


Da bedøvelsen gikk bort var det veldig vondt i ca fem sekunder, og så gikk det over igjen (!). Signalene kan komme fra selve livmoren eller fra livmorhalsen. Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted.


Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg