onsdag 6. mai 2015

Pasientreiser no

Pasientreiser no

Jeg er privatperson. Informasjonen på helsenorge. Pasientreiser HF, avdeling Moelv Pasientreiser HF på Moelv. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Saksbehandlingstiden kan variere ut fra hva du søker om å få dekket i søknaden.


Saker som behandles helautomatisk gir raskest utbetaling. Portalen inneholder kurs for ansatte innen pasientreiser , og for de som skal rekvirere reiser. Dette er kursportalen for pasientreiser. I menyen under finner du korte temabaserte kurs.


Har du riktig(e) jobbroller i profilen din, vil dine kurs automatisk komme frem på Min startside. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.


Er dette ditt firma? Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Andre reiseutgifter 6. Kost og overnatting Bompenger kr. Husk å sende med kvitteringer!


Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, har du rett til å få dekket nødvendige utgifter til reise. Du får i utgangspunktet dekket den billigste reisemåten, og du må betale en egenandel. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Vi gjør nettet nyttigere!


Pasientreiser no

Offisiell profil for helsenorge. Vi svarer hverdager mellom kl. Krav om medisinske eller behandlingsmessige grunner – unntak for reise til visse tjenester.


En pasient har bare rett til dekning av reiseutgifter for å motta helsetjenester etter § § og § som er nødvendige av medisinske eller behandlingsmessige grunner. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo.


Pasientreiser no

Søk om å få dekket reiseutgifter. Hugs å søke innan seks månader etter at reisa er gjennomført. Søknadsskjema på papir finner du hos din behandler eller på helsenorge.


Regler for pasientreiser. I oversikten over reisemuligheter nedenfor kan du finne hva slags reisemåte du vanligvis må benytte til våre viktigste behandlingssteder. Hovedregelen er at pasientreiser dekkes med en standardsats per kilometer.


Pasientreiser no

Ved behov kan også nødvendi. Avdeling for pasientreiser har ansvar for saksbehandling og økonomisk oppgjer av pasientreiser og gjennomføringa av reiser med rekvisisjon, til og frå offentleg godkjent behandling. PasientPost - Norges digitale postkasse for helse. Bli med i LinkedIn i dag gratis. Du har rett til å få dekket nødvendige utgifter til pasientreiser når du må reise for å motta visse former for helsehjelp.


Det samme gjelder i en del tilfeller for en ledsager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg