torsdag 14. mai 2015

Lage slektstre

Canvas alle varianter og muligheter! Prøv Canva i dag - helt gratis. Hvis du vil lage et familietre, kan du bruke Microsoft Word. Ved å bruke Word , kan du velge å laste ned et slektstre mal , eller du kan bruke hierarkiet funksjon for å lage et familietre fra scratch.


Etter du laste ned malen eller opprette hierarkiet , trenger du bare å skrive inn din familie informasjon for å fullføre treet.

Opprett ditt eget slektstre. Etter installasjon av My Family Tree, får du et valg om å opprette et nytt slektstre. Det er dette programvinduet du får opp hver gang du starter My Family Tree-programvaren.


Her kan du også velge å åpne et annet slekstre enn ditt eget (eller opprette flere enn ett tre), dersom du har et slikt tilgjengelig. Disse kan du fritt laste ned og bruke. Det finnes flere muligheter til å fylle ut et tomt slektstre.


I et klassisk slektstre er antall opplysninger om hver enkelt person barbert ned til et minimum, og i tillegg til navnet tar man gjerne med opplysninger om tid og sted for fødsel og tid og sted for død. Start ditt slektstre.

Ta en MyHeritage DNA-test for testing av aner og genetikk. Få tilgang til 1milliarder historiske dokumenter for slektsforskning. Dette er en Microsoft Office-mal.


Last ned Rediger i nettleser Del. Veikart for milepæler Excel. Hvordan lage et slektstre Bruke Microsoft Word Enten du er ute etter å lage en grafisk representasjon av din familie eller din dyrebare kjæledyr, er en hierarkisk diagram den mest effektive måten å vise hvordan mennesker eller dyr er i slekt. Er elevene oppkalt etter noen i slekta? En måte å kartlegge slekta på, og få svar på slike spørsmål, er gjennom et slektstre.


Be elevene om å lage et slektstre. På nettstedene under kan de finne mange tips om hvor de kan lete for å finne informasjon om slekta si, og om hvordan de kan lage en slik oversikt. Registrer dine nærmeste familiemedlemmer og søk etter dine forfedre! Ved å benytte dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies.


Hvordan redigerer jeg en persons detaljer i mitt slektstre på internett? Du kan bruke søkefeltet i det øvre høyre hjørne for å finne personen du ønsker. Oppdag dine forfedre med et MyHeritage slektstre. Se hvordan det vokser med ny informasjon fra vår genealogiske database.


Søk etter et slektstre nettsted.

For å kunne lage din familie slektsforskning, det siste du trenger å gjøre er å søke etter et nettsted som vil tillate deg å lage og lagre ditt slektstre online. De fleste av disse nettstedene fungerer på samme måte. Tenk ut hvor mange rader og kolonner du trenger. Det er nok enklest å gå så langt tilbake i tid som mulig og telle framover for å finne ut hvor mange rader du trenger.


GedHTree er et program for å lage slektstresider, familiegruppesider,. Gratis slektstre der folk fra hele verden har registrert sine slektninger. Har brukt programmet siden ca. Det er imidlertid ikke et program beregnet på internett, men for din egen maskin.


Men man kan selvfølgelig lage GEDCOM-filer og laste opp der det er en mulighet, eller lage slektstrær (til utskrift) m. På en del av å lage et familietre er å finne ut oppsettet eller mal, som dikterer hvordan slektstreet ditt vil bli organisert og sett. På MyHeritage kan du selv skrive ut hele eller deler av slektstreet ditt selv. Et slektstre er et flott blikkfang på veggen. Les hvordan du kan lage ditt eget tre lenger nedenfor.


Inviter barnet ditt til å ha det gøy med denne aktiviteten. Tiden er kommet for å sette i gang og jobbe. Vi håper at disse tipsene for å lage et slektstre med barn har gjort at du vil sette deg ned og nyte denne aktiviteten med de små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg