mandag 18. mai 2015

Isofix bilstol

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen.


Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på!

Her finner du sikre bilstoler fra kjente merker. Klikk inn for å velge blant framovervendte, bakovervendte, vendbare, ISOFIX og i-Size barneseter. Isofix anses å være bedre, ettersom risikoen for feilmontering er vesentlig lavere. Mange opplever også at stoler med Isofix er lettere å montere og smidigere å flytte mellom forskjellige biler. Bilstoler som beltes fast, har derimot høyere maksvekt, som gir lengre brukstid.


Hvorfor tar Isofix -stoler bare kg? Med en beltestol er du sikret riktig belteføring, slik at barnet er trygg under hele kjøreturen. Isofix gir mange fordeler, blant annet er de enkle å montere og i tillegg er det tryggere enn vanlige beltebaserte modeller.

Den er brukervennlig og festes med isofix. Støtter bilen din ISOFIX og kan bilstolen festes på en forsvarlig måte i denne? Dersom bilen din ikke støtter ISOFIX er det viktig å velge et bilsete som kan festes med bilbelte eller velge en bilstol med base som sikrer barnet ditt på en god måte i bilen. I tillegg vil isofix -innfestingen blant annet kunne gi bedre stabilitet ved sidekollisjon.


Når isofix brukes i beltestoler, kalles systemet egentlig isofit. Den kanskje største fordelen med isofix , er at du slipper å bruke bilens belter når du skal feste babystoler og småbarnstoler. Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute.


Bakovervendt bilstol er tryggest. Barn opp til minst år, helst opp til år bør sikres i bakovervendt bilstol ! Når er det på tide å bytte ut babybilstolen? Kjøp bilstol hos Babyshop. ISOFIX -festene sitter plassert mellom bilens sete og rygg, og er nesten alltid montert i baksetet.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. En bakovervendt ISOFIX -stol må også ha sikkerhetsben, som også det fører til økt stabilitet og sikkerhet. Husk at for bakovervendte bilbarnestoler med ISOFIX -montering gjelder vekten 0-alternativt 9-kg.

Hva er Isofix , og hva er alternativet til Isofix ? Isofix er å feste bilstolen i bilen ved å hekte bilstolen fast i metallkroker mellom bilsetenes ryggstøtte og sitteflate. Hvis bilen mangler Isofix , eller hvis bilstolen skal festes i et sete i bilen som ikke har Isofix , må man feste stolen med bilbeltet og forankringsstropp i stedet. Salg på bilstoler hos Mimmis. Maxi-Cosi, Concor Joie og Cybex. Alle modeller er nyeste modell!


Det er en sikker bilstol for baby som er enkel å montere og bruke, men oppnår likevel ikke toppscore når det gjelder risiko for feilbruk. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix -base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon.


For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? Hver bilstol vi får tilbake blir sjekket grundig for å sikre at den fortsatt er like trygg for neste barn som skal bruke den. HER er en liste over biler som har isofix fester, mange tror isofix kun finnes på de aller nyeste bilene, dette stemmer ikke helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg