onsdag 6. juli 2016

Gratiskondom

Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Det kan være at man synes det er vanskelig å få på, at det er rart å ta opp tema, eller at man ved å ønske kondom utfordrer sin partners tillit. Har ni sett Therese Lindgrens video där hon testar kondomer?


Om inte, klicka in på länken för att se vad hon tycker.

Nasjonal faglig retningslinje for helsehjelp til personer med kjønnsinkongruens. Jeg kom tilfeldigvis over noen av de blå gratiskondom ene som er de samme som man kan bestille på gratiskondom er. De heter Norgeskondomet og har logoen til helsedirektoratet på pakka. Jeg tok dem like gjerne med og tenkte at jeg skulle tre dem på pikken for å se hvordan. Kul att du hittat hit!


Tryck på köp nedan för att lägga en gratis kondommix med kondomer i din varukorg. Du får även med en del nya och spännande glidmedel :) Det blir inte billigare än gratis! Vi kan glidmedel också!

Tänk på att allt som glider inte ska kombineras med kondomer. Olja och vaselin t. Våra glidmedel är 1 kondomkompatibla (om inget annat anges). Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme. Hos oss sparer du garantert mye - Vi har alltid gode tilbud!


Gjennom nettstedet gratiskondom. Kondomer er allerede gratis. Helsedirektoratet ut nærmere millioner gratis kondomer hvert år. Også på helsestasjoner eller hos helsesøster, kan unge mennesker i dag få kondomer gratis.


Jeg har aldri brukt kondom under samleie før og lurer derfor på om det er noen av dere som har noen gode tips? Sist gang fikk jeg det ikke helt til, den passet litt dårlig og var ubehagelig å ta på. Lurer derfor på om det finnes forskjellig størrelser, tykkelser på gummien, farger osv? Takk for at du skriver til oss i Ung.


Det er egentlig bare snakk om å utvide dagens ordning, der jenter under år får p-piller gratis, og kondomer er gratis for alle. På nettstedet Gratiskondom. Direktoratet har anslått at en utvidelse av ordningen vil koste rundt millioner kroner i året. Baby tett nese - Graviditet, spedbarn og babytiden - Kvinneguiden.


Da er sjansene store for at det fr for lite svn.

Hvis du er heldig så får du kanskje et kondom allikevel #128527; Jeg synes du var litt ung til å ha sex, men bra du tenker på beskytelse. Håper dette var til hjelp! Här kan du läsa om allt som är 1 gratis utan några som helst förbehåll, samt saker som är gratis men som kräver någon form utav motprestation.


En ting som derimot sjelden er så deilig, er seksuelt overførbare infeksjoner. Når språket er nytt og mye annet også er ganske ferskt, er det greit å styre unna denne gamle rakkeren. Pakk ned en gratiskondom eller to fra helsesøster, så unngår du antibiotikaresistent klamydia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg