tirsdag 26. juli 2016

Psykologer med avtale

Med kommentarer er en praktisk og grundig veiledning til lovens bestemmelser. Kjøp de nyeste utgavene her! Alle kurs til én pris. Nettkurs og klasseromskurs.


Psykologer med avtale

Rammer og avtaler Regional plan for avtalespesialistområdet i Helse Sør-Øst. Den regionale planen skal gi grunnlag for videreutvikling av avtalespesialistområdet, med angivelse av fagområder hvor kapasiteten bør styrkes og antall driftsavtaler økes. Hald inne Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Andre psykologer kan ha en privat praksis og motta midler fra det offentlige og kalles avtalespesialister.


Uten henvisning gjelder ikke spesialistens driftsavtale og du må selv dekke all behandling. Eigendelen er fastsett av sentrale myndigheiter. Det er fastlegen som må vise pasienten til spesialist. Noen få psykologer i Oslo har en avtale med det offentlige, som sikrer deg samme lave egneandel som på et DPS.


Det er ikke mange psykologer i Oslo som har en slik avtale. Dermed må du også her berede deg på å vente lenge før du kan komme i gang med behandlingen. Behandler angst, depresjon, stress, og andre psykiske problemer. Private psykologer i Oslo.


Vi har erfaring fra arbeid med barn, ungdom og voksne, og kan tilby individuelle og fellessamtaler. Hvordan kontakte psykolog i Bergen, adressen til psykolog i bergen og kort infomrasjon om psykologene som jobber i Villaveien, priser, kontakt og generell informasjon. Hver enkelt avtalespesialist har en individuell avtale med de regionale helseforetakene For å få hjemmel som avtalespesialist i Helse Sør-Øst RHF må det foreligge norsk spesialistgodkjenning innen det enkelte fagfelt.


Søker du psykolog i Oslo? Favne Psykologbistand er en privat psykolog klinikk med beliggenhet sentralt i Oslo. En psykolog snakker med mennesker og gjennomfører undersøkelser og tester for å bestemme behandlingsform. Psykolog er en beskyttet tittel for dem som har tatt profesjonsstudiet i psykologi.


Psykologer jobber også med rådgivning og undervisning. Det er også mulig å studere psykologi som fag, men da kan du ikke jobbe med pasienter. For at du skal få dekt utgifter, må psykologen ha avtale om driftstilskot med eit regionalt helseføretak. Avtalespesialistene er privatpraktiserende leger eller psykologer som får driftstilskudd fra staten. Du kan finne ut om psykologen har fått driftstilskot, ved å spørje psykologen direkte eller gå til nettstaden til det regionale helseføretaket du høyrer til.


Psykologer med avtale

Avtaler med spesialister bygger på avtaler mellom Legeforeningen og RHFene, samt avtale mellom Psykologforeningen og RHFene. Oversikt over psykologer i Vestfol. Anbefalte psykologer i Bærum. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste psykolog finner du her. Den andre hovedformen er psykologer som organiserer seg privat, men som har avtale med det offentlige (såkalt refusjonsordning eller driftstilskudd). Disse psykologene kalles gjerne avtalespesialister.


Samtlige av psykologene i Oslo med slik avtale har også lang erfaring. Institutt for Psykologisk Rådgivning har dyktige psykologer i Oslo og Bergen. Vi tilbyr individualterapi, parterapi, ekteskapsrådgivning, familieterapi, foreldreveiledning, kurs, veiledning for helsepersonell og sakkyndig arbeid.


Vi er Norges største kompetansemiljø på emosjonsfokusert terapi (EFT). Behandlingen tar utgangspunkt i forskning og vi benytter ofte metodene beskrevet i serien Treatments That Work fra Oxford University Press. For psykologer i privat praksis gir autorisasjon mulighet til å inngå avtale med den offentlige sykeforsikringen. Psykolognævnet tildeler autorisasjon og fører register over autoriserte psykologer. Våre dyktige og empatiske psykologer tilbyr individuell terapi, e-terapi, parterapi og samlivskurs.


Velkommen til oss via online terapi eller til våre kontorer sentralt på Bekkestua, midt i Bærum. Bekkestuapsykologen, Bærum psykologsenter ønsker å være ditt foretrukne senter for terapi i Bærum. Vi er medlemmer av Norsk Psykologforening, og utdannet ved Universitetet i Bergen.


Blant privatpraktiserende psykologer kan godkjente spesialister i klinisk psykologi med kommunal eller fylkeskommunal avtale gi behandling som gir rett til refusjon fra folketrygden. Noen av dem har ingen venteliste, men tar inn pasienter som henvender seg når de har ledig kapasitet. Noen vurderer hvor alvorlig lidelsen til den som henvender seg er, og hvor akutt behovet for behandling er.


Noen psykologer og psykiatere med avtale har en spesiell plikt til å ta inn pasienter som bor i nærheten av deres praksis-sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg