onsdag 27. juli 2016

Øyhopping i kroatia

Øyhopping i kroatia

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Bredt utvalg av båter. Her kan du nyte deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder.


Øyhopping i kroatia

Noen er vanskelige å komme seg til,. På de fantastiske øyene i Adriaterhavet skal vi nyte deilig ferie og bade i asurblått og krystallklart hav, kose oss med god mat, besøke små sjarmerende landsbyer, nyte herlig, lokal vin og senke skuldrene i godt selskap. Skjærgården i Adriaterhavet byr på krystallklart vann, byer med livlig natteliv for de som ønsker det, og stille bukter og vakre solnedganger for en roligere ferie. Kast loss fra fastlandet.


Salte sjøba deilige skalldyr og vakker natur venter! Planen var å kjøre oppover kysten og drive øyhopping videre til en ny kroatisk øy ved navn Dugi Otok, (et besøk jeg allerede har skrevet om på bloggen tidligere). Vi utforsker øyene Mljet, Hvar og Korčula. Etter å ha syklet gjennom historiske kystbyer og frodige landskap lokker det med et avkjølende bad i det asurblåe havet.


Underveis nyter du sjølivet i komfortabel lugar, med badestopp og late dager på soldekk. Stari Grad er oppført på verdensarv listen. Båten legger til kai tidlig ettermiddag og ligger i havn natten over. I havnene finner du restauranter med lokale spesialiteter, og m. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Velg mellom våre hoteller!


Turen i dag skulle egentlig gå sørover til øya Mljet med overnatting ved en liten by på øya. OPPLEV KROATIA FRA SYKKELSETET! Bli med på en ukes sykkeltur med øyhopping i Zadar! Avreise fra Oslo klokken:. Nordkysten har natur, kultur og UNESCO-fredede byer – for ikke å snakke om det krystallklare Adriaterhavet og skjærgården.


Du får tre overnattinger på hotell i sjarmerende Trogir, som ligger mil fra Split. Flotte Hotel Tragos ligger midt i gamlebyen. Det beste av alt er at båten ligger til kai over natten i alle havner. En kuna = 1lipa.


Følgende bankkort kan benyttes: Eurocar Mastercar Diners, Visa og American Express. Bestill din drømmeferie i dag. Vi reiste til Split, ankom ganske sent, sov en natt i Split (like utenfor bildekanten her) og brukte den neste dagen i Diocletans palass før vi tok båten til Jelsa (fra den kaien du ser bilde av). Produksjonen er derimot liten grunnet små arealer, og derfor er vinene lite kjent utenfor landet, legger han til. Turkist vann som frister enhver, mat som vil ta deg med på en kulinarisk reise, gamle byer og historisk arkitektur som imponerer, og ikke minst det at du får alt dette til veldig rimelige priser.


Øyhopping i kroatia

Husk leiebil til ferien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg