tirsdag 19. juli 2016

Frisklivssentralen

Frisklivssentralen

Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Kurset passer spesielt godt for personer som opplever stress, hodepine, smerter, søvnvansker, høyt blodtrykk, utbrenthet. Vi kan hjelpe deg å endre vaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og snus- og røykeslutt, og kan i tillegg tilby kurs i mestring av depresjon (KiD) og belastning (KiB), veiledning ved søvnvansker og samtaler om alkoholvaner. Tilbu henvisning, finn din frisklivssentral.


Hovedfokus ligger innenfor områdene fysisk aktivitet, kosthold og tobakk. Fredrikstad av stolte skuter med majestetiske rigger og ungdommelig mannskap. Det blir konserter, aktiviteter og deilige matboder. Våre tilbud er spesielt rettet mot deg som står i fare for å få, eller allerede har fått, livsstilsrelatert sykdom. Ta kontakt dersom du ønsker å delta i aktivitet, ønsker mer informasjon om, eller vil melde deg på et kurs.


Henvisning er ikke nødvendig. Friklivssentralen er et oppfølgingstilbud til de som ønsker å endre levevaner. Her finner du timeplan for alle treninger ved frisklivssentralen i Modum. Levevanar som verkar inn på helsa er til dømes fysisk aktivitet, kosthal røyking og sosial kontakt. Målgruppen er dem med sykdom eller økt risiko for sykdom, og som trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.


Frisklivssentralen

Charlotte Bless charlotte. Tilbudene våre foregår på dagtid og har en egenandel på 5kroner for hele oppfølgingen. E-post til kommunen SiFra - meld feil Finn en ansatt. Sentralen tilbyr individuelle samtaler og gruppebaserte tilbud.


Målgruppen er deg som har økt risiko for, eller som har utviklet sykdom og trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer. Målgruppen er personer som har eller står i fare for å utvikle livsstilsrelatert sykdom, og som vil ha helsemessig god effekt av å endre levevaner. Fysioterapeutens kunnskapsfelt er kropp, bevegelse og funksjon.


Fysiske og psykiske belastninger kan gi kroppslige utslag og bidra til sykdomsutvikling. Du trenger ingen diagnose eller være syk for å delta i tilbudene våre. Vennligst fortell oss hvorfor denne siden ikke ga deg svar på det du var på jakt etter, slik at vi kan forbedre innholdet vårt.


Vi er eit kompetansesenter for deg som ønskjer rettleiing og oppfølging til å endre levevanar og til å meistre eiga helse. En trenger ikke være syk eller ha en diagnose for å være deltaker. Har du behov for å endre levevaner innen fysisk aktivitet, kosthold eller tobakk, kan en frisklivsresept være noe for deg.


Frisklivssentralen

Målet er å fremme helse og forebygge sykdom ved tidlig innsats med hensyn til livsstil og psykisk helse. Idébanken er for ansatte ved kommunale frisklivssentraler. Alle som jobber på frisklivssentralene er utdannet innenfor helse, for eksempel fysioterapi.


Ved frisklivssentralen gis det tilbud som har til hensikt å fremme fysisk og psykisk helse og forebygge eller begrense utvikling av sykdom. Hva er en frisklivssentral? Du kan få oppfølging både individuelt og i gruppe.


Frisklivssentralen

Målgruppen er de som har økt risiko for, eller har utviklet sykdom og trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg