tirsdag 5. juli 2016

Fotografering av barn

Fotografering av barn

Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Vi er opptatt av at barnefotografering skal være en gøy opplevelse der barnet er i fokus. Vi ønsker å fange de gode øyeblikkene med barnet og familien. Vi får ofte spørsmål om hvilke klær man skal kle seg i. Når det gjelder fotografering utendørs er det lurt å se an været.


Fotografering av barn

Fotografering av barn utendørs. Ikke bare fordi grått vær kan gjør bildene triste og kjedelige, men fordi vær påvirker barn. Er det masse sol, finn en fin plass med skygge hvor barna slipper å få sol i øynene. En veiledning om bilder av barn på nett - lovlighet og etikk. Les også vår generelle veiledning om deling av bilder.


De teknologiske mulighetene gjør at man stadig må ta nye hensyn og tenke seg bedre om når det gjelder publisering av bilder generelt, og barnebilder spesielt. Barn er veldig takknemlige motiver, da de som regel har færre hemninger og er langt mer spontane enn voksne. De er også helt annerledes å fotografere, og det er f. Informasjon Barnefotografering Newborn fotografering Knøttebarna Bryllupsfoto Familiefoto Gravidfotografering Konfirmantfoto. Design av VinnVinn. Vi møtes til fotografering til avtalt tid og sted.


Fotografering av barn

Ved fotografering utendørs ser vi an været i dagene før. Hvis dere vil bestille flere bilder fra fotograferingen er ikke det noe problem, det er halv pris på alle bilder dere bestiller innen to uker etter fotografering. Samtykke til fotografering og bruk av bilder. Det er heller ikke vanlig at gatefotografer publiserer bilder av barn.


Bilder av barn betraktes, av ulike grunner, som følsomt. Dersom barna kan gjenkjennes på bildet er det hovedregelen (at det kreves samtykke for å vise bildet offentlig) som gjelder. Hvilke bilder deler du med andre - enten åpent på nett eller via lukkede kanaler? Har du opplevd at noen har delt et bilde av ditt barn uten å be om ditt samtykke? Hvordan opplevde du det?


Gjelder fra måneder og oppover. Vi tilbyr fotografering av barn , portrett, bryllup og reklame, både i studio og på locations. Jeg er relativt ny innen foto, men kjenner de grunnleggende begrepene som blenderåpning, lukketid og brennvidde. Jeg trenger imidlertid litt veiledning til valg av objektiv.


Jeg har testet Nikon Dog var veldig fornøyd med det – synes. Vi har lang erfaring med fotografering av barn. Barnet kan gradvis bli kjent med fotografen, mens vi rigger opp studioet. Med en gang leken får mer fokus enn kameralinsen og studiolyset, kommer de gode bildene nesten alltid. Runde nysgjerrige øyne og leende smil kan smelte noen og enhver.


Fotografering av barn

Barn er mest opplagt på formiddagen, og dersom barnet er så stort at det har en soverutine bør man legge fotograferingen rett etter denne. Barn som har vært i barnehage før fotograferingen er gjerne mer slitne, så vær obs på dette. Var en liten tur på besøk hos han.


Når man begynner å fotografere forstår man raskt at fotografering handler om mye mer enn å trykke på en knapp og at man ikke automatisk får gode bilder selv om man har et bra kamera. Jeg får mange spørsmål om kameraer, teknikk, etterbehandling og mange andre fotorelaterte spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg