fredag 22. juli 2016

Gode middager

Skal du lage middag i dag? Oppskriften finner du på matprat. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode middagsoppskriftene.


Vi trenger alle noen gode middagstips og oppskrifter i blant. Gratenger og middager i form kan varieres i det uendelige og passer fint til å fylle med middagsrester. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.


I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. For å gjøre det litt enklere for deg å finne ut hva du skal servere til middag i dag har vi samlet et knippe gode forslag som du ser under. Vi håper det faller i smak for både store og små.


Flere forslag til rask og sunn hverdagsmat finner du her. Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. Kjøttdeigen har reddet mang en hva-skal-vi-ha-til- middag -situasjon, men er du som oss, er det de samme to-tre rettene som går igjen. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Gode middager

Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på.


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Gode middager

Noe for enhver smak. Ta turen innom her, da vel! Hva har du lyst på til middag i dag? Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.


Middag - Middagsoppskrifter får man aldri nok av og det finnes da også uutømmelige kilder med oppskrifter på gode middager. Selvfølgelig kan en salat utgjøre hele middagen. Brokkoli har et skyhøyt innhold av C-vitamin og det skal ikke mer enn gram brokkoli til for å dekke anbefalt dagsbehov.


Gode middager

Hvis du trenger C-vitamin og inspirasjon til en enkel og sunn middag , anbefaler vi denne gode brokkolisalaten som kan lages på bare minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg